Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prosti čas

Prosti čas

Se najde tukaj kakšna ženska, za preživljanje prostega časa? Opazujem, da smo samski takorekoč res samski, vsak zase. Pa bi mogoče bilo lahko drugače?

Bojim se da si malce zašel..

Zakaj pa naj bi zašel ????

iz tega izhaja samskost ☺☺☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ker se tu udinjajo smo NEBI sexualke, in feministične mačistke!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pa ni tukaj point sex. Tu je point preživljanje prostega časa. Mnogo ljudu je samskih, pa vsak za svoje nekaj luta. A ne bi bilo smiselno it skupaj nekam, če so iste želje in interesi.

prijavi (in plačaj) se na ona-on, … sicer pa zakaj bi moral biti ves folk nekaj poparčkan, v družbicah …
lahko pa se udeležiš kakšnega tekaškega, kolesarskega maratona (razpisi so na netu), pohoda v hribe … folk se druži – le v družbo je potrebno iti. Od doma te na povodcu nihče ne bo vlekel.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A nebi blo smiselno it na ulico in poiskat si prijateljev?

aja to pa je že treba nekomu v ksiht pogledat in ga ogovorit in ne ispast kot čudak

težko je to ja.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tisti, ki svoj prosti čas izrabi namensko, nič ne luta in ne potrebuje “bergle”. Zna uživat v tem, kar počne in pri tem ne občuti pomanjkanja.

Tisti, ki svoj prosti čas izrabi namensko, nič ne luta in ne potrebuje “bergle”. Zna uživat v tem, kar počne in pri tem ne občuti pomanjkanja.[/quote]
Obenem pa tisti, ki dejansko uživajo vsak dan, kot da jim je zadnji, ponavadi ne začutijo potrebo obveščati o tem neke anonimneže po forumih.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Srčni, ne meni se za negativce tu gor. Saj vidiš, eni so tako popolni, da se čutijo dolžne pljuvati po drugih.
Drugače pa se več kot strinjam s tvojim postom.

srčna1

Pa saj se ne obremenjujem s temi vsevedi. Nima smisla. Sam pa bi me res zanimalo, zakaj za vraga gredo raje samski sami na dopust, kot v družbi nekoga, ki ima podobne interese. Prejšni in ta vikend bil na obali, pa vidiš v avtomobilih po eno osebo ko se vrača iz morja. Pa tud na plaži je bila verjetno sama ta oseba in se dolgočasila? Ali pa se pač motim.

Jaz grem zato sama na dopust, ker nimam družbe, ki bi šla z mano. Tako, da ja, grem sama, ker je tako bolje kot doma čepeti :). Na dopustu se nikoli ne dolgočasim. Seveda pa vseeno ne bi imela nič proti družbi.

Ja no saj tudi, če greš sam na dopust ni nujno, da se dolgočasiš. Sam sigurno bi bilo bolje it v družbi vsaj ene osebe. Tko , da se maš vsaj s kom “skregat” he he he he……

Iz kje pa si?

Srčni, saj sem napisala, da grem zato sama, ker nimam družbe. Če nimaš družbe imaš na izbiro, da sediš doma sam in se smiliš sam sebi ali pa, da greš sam na dopust in uživaš.
To ne pomeni, da nočemo družbe, ampak, da je nimamo.

srčna1

Saj ravno to je poanta posta, da bi se nekje dobili samski, ki imajo enake interese. Kaj vem skupen dopust , skok do morja čez vikend ali v hribe.
Vsekakor, pa je bolje it sam , kot ne it nikamor in se doma smilit sam sebi. Se popolnoma strinjam.

Sem iskala samske s podobnimi interesi pa ni ravno uspeha. Ko je človek v bolj zrelih letih so vrstniki poparčkani tako, da ni enostavno najti. Jaz se ne ubadam več z iskanjem, raje sama stopim v akcijo.

Srčni, če imaš pa dobre ideje kako to rešit pa kar na plan z njimi. Jaz sem bila do sedaj povsem neuspešna.
No ne čisto neuspešna. Saj najdem družbo pa se družba poparčka pa sem spet na začetku. Je pa z leti vse težje. Sploh, če si bolj outdoordopustar.

Hm na idejo mi pride spletna stran SAMSKE – SAMSKI ,kjer bi se lahko kontaktirali in izmenjali svoje poglede na svet. Take kot so recimo Ona- On in podobne ženitne, se mi zdijo kr neki.

Jaz še nisem zasledila kake ok strani. Tole ona on in kupid in podobne je tudi meni čisto mimo.
Nisem pa še zasledila strani, da bi bili res samski gor in da bi se srečevali z namenom druženja v prostem času.
Tule gor se mi zdi, da je bil en forum v tem smislu, ampak se mi zdi, da ga ni več. Vsaj jaz ga ne najdem. Vem pa, da so imeli dostop vanj le registrirani. Ostali ga niti brati niso mogli, če se prav spomnim. Samo ni zaživel. Premalo samskih tu gor.

Kaj hitro bo tudi takšna stran polna oglasov in ponud za sex…

In potem pride vijolična kravica in vaju dregne… pa si naredita en vikend skupni… srčni in srčna1. 🙂

ps; potrebujeta še podnapise?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hvala bogu da so vijola krave…

enTIP, imaš žal prav. Saj se vidi že po tej temi kaki se oglašajo.

tadva potrebujeta najmanj 10 ekip gorskih reševalcev, da ju spravijo v isto bolniško sobo … pa še ni rečeno, da bosta razen jamranja zaradi poškodb, kaj iz sebe spravila ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close