Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prosti čas – kako ga preživljate

Prosti čas – kako ga preživljate

Kako kaj preživljate prosti čas?
Radi berete, raje pred TV, na netu, a kaj športate?
Jaz sem prava lenoba. Preveč pred TV in preveč za branje šund knjig. Miganje pa bolj tu in tam, recimo 4 ure na teden pa me fant priganja, da naj se bolj zmigam. On je namreč pravi migec. Koliko pa kaj vi migate?
V kino in gledališče grem 1x do 2x na leto.
Kar nekam zabušim prosti čas.

Ženske, vas tudi fantje, možje priganjajo, da bolj migajte? Ali je samo moj tako zagret športnik. Meni je tiste 4 ure čisto ok, na teden.
Raje grem potem na kako predavanje ali kaj takega. Pa kak tečaj za tuje jezike.

Večinoma kar nekam brez veze… TV, internet, čvekanje, poležavanje in prekladanje… še kaj resnega se mi ne da prebrat … no vsaj večinoma ne. In potem mi je vedno žal, in si rečem, da bom kaj bolj koristnega naredila zase, ampak pot do izpolnitve je dolga…. jaz bi spala kar cel dan 🙂

Moji tudi ni do športa, potem pa sam športam, včasih s kolegi, z mojo pa greva kdaj pa kdaj kam ven. Res pa je, da zaradi tega, ker ona ne mara športa, jaz pa ne kulturnih prireditev, ne preživiva kaj veliko prostega časa skupaj.

Če slučajno obožuješ nogomet, potem ni čudno, da tvoje ni zraven. :))

Nogometa ne maram. Obožujem pa tek, kolesarjenje, turno smučanje, plezanje. Vse kar je zunaj v naravi.

Ona je pa verjetno bolj umetniški tip ženske – ples bo dober šport za oba. :)) Tvoji športi so namreč zelo adrenalinski, to ji pa verjetno ne ustreza. To domnevam, ker sem tudi sama tak tip (kot ona), pa se mi približno sanja kako je.

Nisem adrenalinski tip :). Sem pa ljubitelj narave. Ples pa mi res ne diši :). To sem pa neroden.
Aja, če pa tečem pred psom, to pa je res adrenalinsko.

Nekateri s svojim časom delajo tako, kot da bodo živeli v nedogled…

Kdor se pa zaveda minljivosti časa in omejenosti življenja … postopa drugače.

Se je za zamislit, res.:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close