Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prosojne poletne obleke – kako resiti

Prosojne poletne obleke – kako resiti

Opažam, da zadnje čase povsod prodajajo poletne oblekice skozi katere se vidijo noge do gat. Tudi v omari imam večinoma takse. Kako rešujete ta problem? S kakšnim podkrilom? Kje ga kupiti? Ampak potem je verjetno toliko bolj vroče. Ali vam je preprosto vseeno? Jaz poletne obleke obožujem, ampak s temi na pol prosojnimi imam občutek, da hodim naga naokrog.

Preprosto. Ne kupuješ tega cenenega sranja. V trgovini daj pod blago roko in pod luč. Če vidiš roko ne kupiš. Oz. če že kupiš daš spodaj podkrilo da, ali pa kombinežo. Iz dobrega materiala (najboljše svile), v kateri ti niti približno ne bo vroče. Kupiš eno nude in je. Jo boš imela za vedno. Pa še prepreči da se ti material lepi po nogah oz. na telo, kar ti ceneni materiali velikokrat se.

v h&M sem vzela nekaj, čemur so včasih rekli kombineža, če kupim prosojno obleko…

Ne kupujem prozornih oblacil.. no vsaj za v javnost ne ?

Pač se oblečeš tako, da se vidi samo, kar dovoliš. Kombineže nikakor niso zastarel kos oblačila. Je pa letos spet moderno prosojno, prosojni rokavi,…

Ja, veliko lanenih oblačil je napol prosojnih. Jaz dam pod takšnimi oblačilo običajno spodnje perilo v bež barvi (ali črni, če je gornje oblačilo črno), malo bolj zaprto bombažno spodnjo majico in čez spodnje hlačke še ene bombažne hlače, ki so kot kolesarske hlače, do sredine stegen.

Pol ste tok zadihtane s temi dodatnimi.kosi.. jaz pac raje v startu izberem tako da se mi ne vidi cez in svobodno diham spodaj komot s tangicami, noben ne ve kaj mam spodi..

s spucanimi očali…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close