Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prošnja za zaposlitev v proizvodnji

prošnja za zaposlitev v proizvodnji

Napisati moram prošnjo za delovno mesto v proizvodnji. Ampak nevem kako začeti. vse vzorce za zaposlitev ki sem jih našla na netu se začnejo: prijavljam se na razpis ali v časopisu delo sem videla da iščete,…. jaz pa bi rada poslala prošnjo za delo v proizvodnji čeprav ni bilo nobenega razpisa in nevem kako začeti. po poklicu sem trgovka ampak že 12 let delam kot čistilka. nimam prijateljev tudi moja komunikacija ni kaj prida, ker me je mož v 13 letih kar sva skupaj vedno zasmehoval. prosila sem ga če mi pomaga sestaviti prošnjo za delo pa se mi samo smeji, da še tega nisem zmožna. ampak res mi nikakor ne gre sestaviti par stavkov in bom res zelo hvaležna, če bi mi katera pomagala. že v naprej se vam zahvaljujem.

Jaz ti lahko pomagam. Pisem odlicne prosnje. Od kod pa si? Poslji sms na 041994848 in se bova zmenila.

sem iz savinjske, kaj pa vi? koliko pa računate za pisanje prošenj. Saj prošnjo bi se potrudila in napisala sama samo rada bi malo pomoči ker ne vem kako začeti

Lahko date kako simboliko, recmo 10 eur, če mate, ker sem sam finančno na slabem, če pa nimate pa ni treba. Pošljite mi na mail prošnjo, ter ime firme kamor se prijavljate, jaz sestavim prošnjo in jo lahko potem po svoje prilagodite. Mi bo v veselje pomagati.
Moj mail je matej.buki@gmail.com
Tu gor ne bom več gledal, tako da mi kar na mail pišite. Hvala

Začetek pač prilagodiš, tako da napišeš nekaj v tem stilu:
“Morda v vašem podjetju potrebujete / boste potrebovali delavce v proizvodnji / nekoga z odličnim znanjem tega in tega, poznavanjem določenega področja / izkušnjami na področju”
Pač napišeš področje, kjer bi rada delala, potem pa na kratko izpostaviš svoje izkušnje in znanja ter bistvene osebnostne lastnosti, zelo pomembno je, kdaj lahko začneš z delom in vsekakor je velika prednost, če lahko začneš TAKOJ, to tudi napiši na koncu ponudbe.
Aja, tak dopis obvezno naslovi kot PONUDBA in ne prošnja ali vloga/prijava, ker se nikmor ne prijavljaš.

Na google vpiši kako napisati prošnjo za delo in boš dobila kup zadetkov
na to temo .

Sem poslal primer na mail. Malo ga bom še preuredil, ampak poglejj kako se ti zdi

Dandanes se pišejo ponudbe za delo! Prošnje so preteklost! Google ima tega kolikor hočeš!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Imam eni problemček, namreč rabim prošnjo za zaposlitev v proizvodnji. Nisem nikjer zasledila da rabijo nekoga rada bi probala, če rata. Nisem delala še v proizvodnji delo sem opravljala samo v trgovinah in ne vem kaj napisati. Rabim eno dobro prošnjo v tej smeri. Če bi mi katera pomagala se že v naprej zahvaljujem.

pozdravljen,
bi napisal tud zame eno prosnjo prosim…

dvomim, da tisti, ki se je ponujal pred 4 leti tole zdaj vidi.

če ni razpisa za delovno mesto, lahko napišeš

naslov firme

Zadeva: ponudba za delovno mesto

Spoštovani
Sem xy in me zanima delo v vašem podjetju. potem napišeš nekaj malega o sebi, kdo si, kaj počneš, kakšen si po karakterju in zaključiš

V kolikor imate v vašem podjetju potrebo po zanesljivemu delavcu, sem vam na voljo na tel, email;

lep pozdrav in veliko poslovnih uspehov v bodoče

xy
-priloga CV (življenjepis), dokazila

Sem xy in me zanimadelo v vašem podjetju.Trenutno sem zaposlena v domu starejših Laško kot bolničar.Končano imam samo osnovno šolo.Sem vestna in zanesljiva znam poprijeti za kakršno koli delo.Želim si sprememb in izzivov v novem delovnem okolju.

V kolikor imate v vašem podjetju potrebo po zanesljivem delavcu,se vam že v naprej zahvaljujem za ugodno rešitev.

Lep pozdrav in veliko poslovnih uspehov v bodoče. Jožica Kovač
Ali bi bila ta prošnja v redu hvala za odgovor

Men je ok, sploh za proizvodnjo. Edin to bi popravla in napisala tako:
V kolikor imate v vašem podjetju potrebo po zanesljivem delavcu, se vam že v naprej zahvaljujem.

Men je ok, sploh za proizvodnjo. Edin to bi popravla in napisala tako:
V kolikor imate v vašem podjetju potrebo po zanesljivem delavcu, se vam že v naprej zahvaljujem.
[/quote]

V bistvu se mi tud to moje zdi čudn zdej ko sm še 1x prebrala 😉

Hvala za odgovor l.p.

V bistvu se mi tud to moje zdi čudn zdej ko sm še 1x prebrala 😉
[/quote]

Tako bi bilo za moje pojme boljš:

V kolikor imate v vašem podjetju potrebo po zanesljivem delavcu, bom zelo vesela vašega odziva.

Za ugodno rešitev moje prošnje, se vam v naprej zahvaljujem in vas pozdravljam ter Vam želim v bodoče še veliko poslovnih uspehov.

Tako bi bilo za moje pojme boljš:

V kolikor imate v vašem podjetju potrebo po zanesljivem delavcu, bom zelo vesela vašega odziva.

Za ugodno rešitev moje prošnje, se vam v naprej zahvaljujem in vas pozdravljam ter Vam želim v bodoče še veliko poslovnih uspehov.
[/quote]

Ah, sej počas bom spacala skup ;))

Ne odziva, ampak odgovora bo boljš 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close