Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Proslava včeraj

Proslava včeraj

A ste videli kako lepa je bila Urška B J včeraj na proslavi. Mi je zelo simpatična. Je Janša ob njej kar cvetel…

A ta druga Urška, pa ni lepa, sam Janševa pa je a ne…

Če sem iskren je Janševa ena siva miška, nič posebnega.

Urška k me je zelo razočarala z opravo. Bila je oblečena v našo perforirano ograjo.

Urška je bila pač cerkveno oblečena.

Odgovor na objavo uporabnika
Crownfield, 26.06.2025 ob 04:52

A ta druga Urška, pa ni lepa, sam Janševa pa je a ne…

Če sem iskren je Janševa ena siva miška, nič posebnega.

Ja,no, ta druga Urška je bila zelo “posebno” oblečena, pač kričeče na njen način

Uau ne morem verjet, de je clo Veliki Vodja prišel in hkrati pripeljal svojo skvo, a je zmankal denarja za svojo proslavo al kaj?

pajo42, 26.06.2025 ob 07:20

Uau ne morem verjet, de je clo Veliki Vodja prišel in hkrati pripeljal svojo skvo, a je zmankal denarja za svojo proslavo al kaj?

On je lahko na svojo skvo ponosen, kar pa za goloba in ostale trenutno vladajoče, z UKZ in njenim bukovim borom, ki se reklamirata kot romeo in julija, ne morem reči, so neokusni in kičasti in so bolj za v javno hišo kot pa za v hram demokracije.

Obe Urski in Gabrova so bile neprimerno oblecene.

Prva v kostimu kot za v sluzbo.

Druga v necem, kar sploh ne ves, kaj je in se cipke, kar je neprimerno.

Gabrova pa v obleki za na gala ples.

Je bilo pa nekaj drugih zensk zelo lepo in primerno oblecenih, a zal niso tako izpostavljene.

HALOŽANKA, 26.06.2025 ob 07:43

On je lahko na svojo skvo ponosen, kar pa za goloba in ostale trenutno vladajoče, z UKZ in njenim bukovim borom, ki se reklamirata kot romeo in julija, ne morem reči, so neokusni in kičasti in so bolj za v javno hišo kot pa za v hram demokracije.

JA ja sploh k je bila plačana de kao dela med korono, a ni je bilo na spregled ama ništa….vmes pa mal hendlala z dobavitelji biznis pa biznis pa mi plačujemo de je kao v službi…

vsi vemo, kakšen je JJ, de je psihopat tud proti bačovnikovi, ampak una al ma ultra neki od tega, al pa je mal kavsnena tud ona…

Sploh ko kaj izgubi je besen in ga tud praznenje jajc ne zadovolji…

Gabrova je pa sponzoruša kaj pa…. to je pa res skrivnost, how to get ahead by giving head ane ! A ni mela seks škandal z Snežičem pa še s parimi, no sej seksa in z njo in s Snežičem se ne bi branil hahahahaha

Mene res ne zanima kako je kdo oblečen, odločno me pa razveseli odsotnost ograj in robokopov…

Meni je bila proslava prav simpatična.

Kako pa je bil kdo oblečen, pa mi je popolnoma vseeno.

Zenske so nosile prevec crnine. Proslava naj bi bil vesel dogodek, ne zalovanje.

Stara forumašica, 26.06.2025 ob 13:38

Meni je bila proslava prav simpatična.

Kako pa je bil kdo oblečen, pa mi je popolnoma vseeno.

Torej bi lahko NPM prišla v šlafroku in papučah in vam ne bi dvignilo obrvi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close