Najdi forum

Ja, vem, da se ne spodobi… Ampak je res nujno. Ali obstaja kakšna možnost, da lahko ugotoviš password nekoga, ki ima račun odprt na hotmail, brez da bi to vedel… gre namreč za mojega fanta… in občutek imam, da mi nekaj prikriva, nocem pa zabiti se vec let v dvomih… Prosim, ne moralnih pridig, ker sem na koncu z živci in res potrebujem pomoč…

HotMail ima tudi opcijo Forgot my password

poizkusi tam preko pogledat, kaj se da naredit.
Ne mislim nič pridigat in ne moralizirat..

Ampak gesla od hotmail-a in podobnih stvari se ne da kar tako uganiti.
Bolje je če poizkusiš nekaj v stilu, kar ima tvoj fant rad, ime, žival…..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

…al pa ljubice 🙂

Obupana, kolko se pa ta tvoj fant spozna na računalni?
A hodi na hotmail tudi iz računalnika, do kterga imaš ti dostop?

Ah, če si že več let v dvomih, se odloči brez hotmaila in najdi primernega partnerja. Takšna zveza, ki že sedaj poka po šivih, nima posebno dobrih izgledov. Dovolj si zrela, da premagaš to krizo brez tega. Srečno!

:))))))) Računalniško-ljubezenski nasveti…

Ima morda hotmail funkcijo “pozabljenega gesla”?

Včasih se da na ta način priti do gesla, saj ti avtomatično v nek drugi, ponavadi uradni predal, ki ni posebej šifriran ampak se odpre, če si povezan na svoj server, pošlje mail z obvestilom o geslu.
Ali pa funkcija vprašanja za tiste, ki pozabijo geslo, npr. ime tvoje domače živali, ki nadomešča uradno geslo.
Poskusi eno ali drugo opcijo.

Heheh, tudi jaz sem davna leta nazaj tako dobila svojega bivšega na finto! Pa še nekaj sem naredila. Vsak mail, ki ga je dobil ali poslal, je prišel tudi k meni domov.

A potem uporablja tudi msn messenger?
Če ga, se ga da komot dobiti 😉

Koki – ja uporablja tudi MSN Messenger.

Hvala vsem za nasvete, saj vem, da ni to glih moralno ali kar koli, samo je zapletena zgodba in to je problem… Saj, če ne bi bili moški včasih tako skrivnostni, mogoče sploh nebi prišla na tako idejo:)) (šala). Koki – upam, da boš to prebral in mi zaupal nekaj “kulinaričnih nasvetov”:).

Še enkrat hvala vsem, upam, da nisem zaradi tega dala vtisa slabe osebnosti.

LP

Babe :)))))

Ma zakaj bi bila slaba osebnost, samo mislim da je odgovor od Pepsi tisti pravi…

Napiši mail pa bova vidla…

Koki – hvala za pomoc…. res…

v_babe78@hotmail.com

Sori ampak da sem jaz tvoj ded te takoj pustim, da mi snifaš po mailih.
Da to delaš je razlog slabih mislih pri tebi pa misliš da je pri fantu enako.
Če misliš da nista za skup…..ah….Pepsi je lepo odgovoril(a).

Sori ne mislim ti težit, ampak vsak človek ima lahko neko zasebnost se ti ne zdi.

lp, SAWman

Saw_man: imas prav ja, samo tu je malo vec kot samo to, da bi mu stikala po mailih. Vem, da to ni prav, to mi je popolnoma jasno in tudi jasno mi je, da sem zdaj izpadla vse samo clovek ne. Spustila sem se pac nizko, samo verjemi, da je to z razlogom. Kot sem rekla – cisto te razumem, da mas tako mnenje.

LP

Zaklepam nit, Obupana je dobila odgovore, napisala je email.
Zakaj to potrebuje ni naš problem in na njeno prošnjo ne mislimo
moralizirat, ker se to nas enostavno nič ne tiče.

Klemenxx

ps. pa lep vikend vsem skupaj

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close