Prosim za seks
Vatrena, 07.02.2022 ob 23:18
Tortica 125 : ljubimca najdes lahko povsod.
Drugace pa : pri meni je bilo isto. Jaz ZA, on skoraj NIKOLI.
Resitev : ljubimec. ?
Zanimiv odgovor….
Javi se pa rečeva kakšno lepo.. 🙂
Tortica125, 07.02.2022 ob 20:12
Resitev je ljubimec, 07.02.2022 ob 20:06
Jaz sem v podobnem zakonu,s tem da se s tem nikakor nisem sprijaznila.Po dveh letoh konstantnih pogovorov z mozem na to temo,izboljsanja ni bilo. Zato sem razmisljala:sex je nekaj najlepsega,sproscujocega,balzam za duso,samozavest…skratka,nisem se mu bila pripravljena odrect.Zdaj imam ze eno leto ljubimca in sem presrecna.Vse zagate in stres lazje prenasam,sem postala lepsa,srecnejsa in ja potrjujem zgornji komentar,da se je tudi moz bol zagrel zame.
Razmisli v tej smeri….
Ma kje najdete ljubimce? 😀 resno sprašujem!
V življenju je treba uživati.
Pobudnica, 07.02.2022 ob 00:38
Vedno jaz prevzamem pobudo. Jaz vprašam če se bova kaj mečkala ali pa rečem, da se mi bo počasi zanohtalo. Včasih me presliši, včasih reče ja, ja saj bova in se celo spomni, da gre v posteljo, za kakšna bolj nenavadna mesta pa itak vedno sama vzamem stvari v svoje roke. Med nama je vse ok, tudi seks ni slab, moti me ker se sam praktično nikoli ne spomni. Tega ne morem pripisati njegovim letom, ker je od nekdaj tako, samo da je bilo včasih vseeno bolj pogosto. Skupaj sva 25 let. Ponavadi moški ženskam očitajo, da smo indiferentne kar se posteljnih aktivnosti tiči, pri nama pa je žal obratno. Enostavno ne najdem razlage za njegovo pasivnost, razen, da pač ni najbolj seksualno bitje. Me ja pa to začelo kar precej motiti to da on ne prevzame podbude in da nisva pri teh zadevah spontana.
Star sem malo čez 30 let. Z mojo sva skupaj že 10 let. In pri nama je isto jaz bi vsak dan, njej je čisto za dosti enkrat na mesec.
Ce zeli katera vragolije v pravem pomenu besede, strast, neznost, obcutek da bo prava zenska in postelje radosti naj mi napise mejl na triogol@gmail.com
Luc na koncu tunela, 10.02.2022 ob 17:41
Ce zeli katera vragolije v pravem pomenu besede, strast, neznost, obcutek da bo prava zenska in postelje radosti naj mi napise mejl na triogol@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.