Prosim za seks
Dead cat on bed, 07.02.2022 ob 20:51
Pa kdo bi še z užitkom natepaval en in isti zrezek 25 let??? Poznaš vsak vzdih, stok, vonj in trzljaj dolgoletnega partnerja že v naprej. Nobenega vznemirjenja, pogona krvi po žilah. Ma saj se ga/jo nažreš vrh glave!
Meni začne dolgocasit seks z eno in isto osebo že po min. dveh letih.
Nobenemu ne zamerim, če napiči/se nasadi občasno še kje drugje.
Ne poznaš vsega, ker se vsak dan spreminjamo. Tudi želje, vzdihi. Je treba poskusiti kaj novega z istim partnerjem in bit odprt za najbolj nenavadne predloge kot skupno dihanje in povezovanje. Šele potem se zabava začne,a ne moreš se it tega z vsakim. V globine se pride le s takim, ki ga res poznaš v dušo. In tisti seks je božanski, ne pa to vaše svinganje in nabijanje. Eh, otroci.. še se bo treba najesti polente.
A tvoja jo tudi dobrodelno ponuja vsem naokoli in je tebi ok? Vprašanje je retorično
tortica125, 07.02.2022 ob 10:26
da potolažim avtorico … pri nama je situacija ENAKA. ne vem, jaz sem dolgo časa mislila, da je z mano nekaj narobe, počasi pa opažam, da se res najdejo tudi taki moški. midva sva skupaj 10 let, vedno bolj mi gre to na živce, spremenil se ne bo, se pa počutim sama sebi prav smešna, da imam problem, s katerim se tipično srečujejo moški in da kako sem ravno jaz naletela na takega, ki mu ne sede oz. ne daje pobude.
ah ja.
Enako! Ja, očitno se moški tudi na tem področju spreminjajo. Svet stoji na ženska.
Tortica125, 07.02.2022 ob 20:12
Resitev je ljubimec, 07.02.2022 ob 20:06
Jaz sem v podobnem zakonu,s tem da se s tem nikakor nisem sprijaznila.Po dveh letoh konstantnih pogovorov z mozem na to temo,izboljsanja ni bilo. Zato sem razmisljala:sex je nekaj najlepsega,sproscujocega,balzam za duso,samozavest…skratka,nisem se mu bila pripravljena odrect.Zdaj imam ze eno leto ljubimca in sem presrecna.Vse zagate in stres lazje prenasam,sem postala lepsa,srecnejsa in ja potrjujem zgornji komentar,da se je tudi moz bol zagrel zame.
Razmisli v tej smeri….
Ma kje najdete ljubimce? 😀 resno sprašujem!
javi se sporten47@gmail.com
nikoli ni tako lepo da ne more biti lepše…
poskusiti ni greh… greh je ne poskusiti… 🙂 🙂
Anonimno875, 07.02.2022 ob 22:30
Ne poznaš vsega, ker se vsak dan spreminjamo. Tudi želje, vzdihi. Je treba poskusiti kaj novega z istim partnerjem in bit odprt za najbolj nenavadne predloge kot skupno dihanje in povezovanje. Šele potem se zabava začne,a ne moreš se it tega z vsakim. V globine se pride le s takim, ki ga res poznaš v dušo. In tisti seks je božanski, ne pa to vaše svinganje in nabijanje. Eh, otroci.. še se bo treba najesti polente.
A tvoja jo tudi dobrodelno ponuja vsem naokoli in je tebi ok? Vprašanje je retorično
jap. nekateri ljudi pač ne istovetimo z kosom mesa ali neke hrane! Tako je razmišljanje večine ki se glibljejo v zgolj fizičnih, nizkih, sferah in pravega “sexa” sploh niso doživeli!
Enako, sem mislila da sem nora, ker si želim več seksa kot mož. Po vseh teh letih vem da nisem jast kriva za to. Predlagala vse sorte se probala pogovorit, pazila na izgled in zraven držala tri vogale hiše nič bolje. In ja, možno je tudi po 20 letih ljubiti svojega moža in ga videti tudi s seksi očmi. Realnost pa je da smo očitno to zmožne samo ženske. In ja ljubimec ni vedno lahka odločitev. Res žalostno da te moški pripelje do tega. In takih nas je kar nekaj očitno, ampak se o temu sploh ne govori, ker je mit o moških nedotakljiv.
Zartrose izven profila, 08.02.2022 ob 16:23
jap. nekateri ljudi pač ne istovetimo z kosom mesa ali neke hrane! Tako je razmišljanje večine ki se glibljejo v zgolj fizičnih, nizkih, sferah in pravega “sexa” sploh niso doživeli!
Ah daj ne seri ti s svojimi pravljicami za lahko noč. Verjetno še nikol nisi bila ornk pof****.
Vsak zase ve kako in kaj in nehaj že enkrat vsiljevat svoje ” bolj papeško od papeža” vedenje.
Anonimus996, 08.02.2022 ob 21:54
Ah daj ne seri ti s svojimi pravljicami za lahko noč. Verjetno še nikol nisi bila ornk pof****.
Vsak zase ve kako in kaj in nehaj že enkrat vsiljevat svoje ” bolj papeško od papeža” vedenje.
jaz nič ne vsiljujem, to počnejo varalice ko pridigajo zvestim in ljudi označujejo za kos mesa, pomfri, šnicl, pasulj.. bla bla blaahhhhhhhhhhh
če ti pa dobr fuk primanjkuje, ne rabiš tega meni rečt, ker me ne zanima!!
?
Pri nama je enako, skupaj 6 let, izgledava oba privlačno, tako da v tem ni problem. Jaz prosim, kakih 2x na mesec mi uspe. Ostalo iman zbirko erotičnih igrač, da se zadovoljim. Na začetku 2 leti je še kaj dal od sebe, potem pa vedno manj. Zdaj pa ždi doma in igra igrice na računalniku. Fizično me ne vara, ker je vedno doma, tudi dela od doma. Jaz si razlagam, da ima kakšne čudne fetiše in ga si ga žla**a na filme za odrasle. Jaz pa si bom pač primorana najti enega pohotnega žrebca, ki je v podobni situaciji. Tako je življenje žal…
Enako, 09.02.2022 ob 06:40
Pri nama je enako, skupaj 6 let, izgledava oba privlačno, tako da v tem ni problem. Jaz prosim, kakih 2x na mesec mi uspe. Ostalo iman zbirko erotičnih igrač, da se zadovoljim. Na začetku 2 leti je še kaj dal od sebe, potem pa vedno manj. Zdaj pa ždi doma in igra igrice na računalniku. Fizično me ne vara, ker je vedno doma, tudi dela od doma. Jaz si razlagam, da ima kakšne čudne fetiše in ga si ga žla**a na filme za odrasle. Jaz pa si bom pač primorana najti enega pohotnega žrebca, ki je v podobni situaciji. Tako je življenje žal…
Koliko je star?
Če resno kakšna pogreša strast in nežnost, javi se.. 🙂
Popay npr, 07.02.2022 ob 10:00
Novi xr, 07.02.2022 ob 08:16
Ha, ha, midva pa sedaj po 37 letih skupnega življenja predvsem pa zadnjih 10 let seksava skoraj vsak dan včasih tudi dvakrat ali trikrat! Če se zjutraj ne uspeva pocartat kar nekaj manjka čez dan.
ajde, če bi bilo napsano, da že 73 let sexate vsak dan, bi še verjel, 37 let pa nekako ne morem verjet, oz. se da v virtuali…
če bi bilo pa res, pol se pa naj pridejo sex terapevti iz celega sveta učit v vašo spalnico in jim to debelo zaračunajte… kak se to dela po daaamače…
če sta od 15 leta skupaj, sta malo prek petdeset. kaj bi bilo tu tako neverjetnega?
Pobudnica, 07.02.2022 ob 00:38
Vedno jaz prevzamem pobudo. Jaz vprašam če se bova kaj mečkala ali pa rečem, da se mi bo počasi zanohtalo. Včasih me presliši, včasih reče ja, ja saj bova in se celo spomni, da gre v posteljo, za kakšna bolj nenavadna mesta pa itak vedno sama vzamem stvari v svoje roke. Med nama je vse ok, tudi seks ni slab, moti me ker se sam praktično nikoli ne spomni. Tega ne morem pripisati njegovim letom, ker je od nekdaj tako, samo da je bilo včasih vseeno bolj pogosto. Skupaj sva 25 let. Ponavadi moški ženskam očitajo, da smo indiferentne kar se posteljnih aktivnosti tiči, pri nama pa je žal obratno. Enostavno ne najdem razlage za njegovo pasivnost, razen, da pač ni najbolj seksualno bitje. Me ja pa to začelo kar precej motiti to da on ne prevzame podbude in da nisva pri teh zadevah spontana.
Pri nama sem tudi ponavadi ta prva, ki nakaže na to:))). Pravi, da ko mi je do tega naj pokažem, on je itak vedno za to.
Forum je zaprt za komentiranje.