Prosim za seks
Vedno jaz prevzamem pobudo. Jaz vprašam če se bova kaj mečkala ali pa rečem, da se mi bo počasi zanohtalo. Včasih me presliši, včasih reče ja, ja saj bova in se celo spomni, da gre v posteljo, za kakšna bolj nenavadna mesta pa itak vedno sama vzamem stvari v svoje roke. Med nama je vse ok, tudi seks ni slab, moti me ker se sam praktično nikoli ne spomni. Tega ne morem pripisati njegovim letom, ker je od nekdaj tako, samo da je bilo včasih vseeno bolj pogosto. Skupaj sva 25 let. Ponavadi moški ženskam očitajo, da smo indiferentne kar se posteljnih aktivnosti tiči, pri nama pa je žal obratno. Enostavno ne najdem razlage za njegovo pasivnost, razen, da pač ni najbolj seksualno bitje. Me ja pa to začelo kar precej motiti to da on ne prevzame podbude in da nisva pri teh zadevah spontana.
Pozdravljeni…
Pri nas je obratno, poročena sva 32 let, ONA NIKOLI… da bi se jaz spomnil ni dala pobude…. vedno sem se jaz plazil oko nje in poskušal je zafirbcati, dosti krat mi ni uspelo… me je en čas to motilo, zakaj vedno jaz? Se spraševal če ji ni do tega. Zdaj pa itak se več ne obremenjujem, ( naštudiral sem z leti taktiko haha).
Pred leti se je morda nekajkrat na leto spomnila in dala pobudo, zadnja leta nič več, mena, suha kot poper, igračke ni govora, lubrikanti tudi ne, skratka nič, sedaj tudi sam ne težim več, ko se bo spomnila se bo pač spomnila, se mi pa zdi da sva to obrt že dala nazaj.
Saj drugače dobro funcionirava , je spoštovanje in vse , edino sex bi lahko bil malo bolj reden, ker bo tudi moj počasi odmrl od neuporabe.
da potolažim avtorico … pri nama je situacija ENAKA. ne vem, jaz sem dolgo časa mislila, da je z mano nekaj narobe, počasi pa opažam, da se res najdejo tudi taki moški. midva sva skupaj 10 let, vedno bolj mi gre to na živce, spremenil se ne bo, se pa počutim sama sebi prav smešna, da imam problem, s katerim se tipično srečujejo moški in da kako sem ravno jaz naletela na takega, ki mu ne sede oz. ne daje pobude.
ah ja.
tortica125, 07.02.2022 ob 10:26
da potolažim avtorico … pri nama je situacija ENAKA. ne vem, jaz sem dolgo časa mislila, da je z mano nekaj narobe, počasi pa opažam, da se res najdejo tudi taki moški. midva sva skupaj 10 let, vedno bolj mi gre to na živce, spremenil se ne bo, se pa počutim sama sebi prav smešna, da imam problem, s katerim se tipično srečujejo moški in da kako sem ravno jaz naletela na takega, ki mu ne sede oz. ne daje pobude.
ah ja.
Ja, nimaš kaj…. enkrat moški, enkrat ženske… sej vedno nekaj ne štima..
Važen je da prideš do cilja ko se ti lušta, hihih, po moje pri ženskah še prej ko dajo pobudo moškem.. Ali se motim ?
Obratno, 07.02.2022 ob 11:47
Ja, nimaš kaj…. enkrat moški, enkrat ženske… sej vedno nekaj ne štima..
Važen je da prideš do cilja ko se ti lušta, hihih, po moje pri ženskah še prej ko dajo pobudo moškem.. Ali se motim ?
vsaj pri meni uspeh žal NI vedno zagotovljen 😀
včasih sem tudi zavrnjena, kar je grozen občutek. pomoje še hujši kot pri obratni situaciji – itak smo obkroženi z družbenim prepričanjem, da ženske moške zavračajo, obratno pa nikoli. In je res včasih zoprno. 😀
Tkole. V Sloveniji je žal to normalno. Kaj naredit ne vem? Ljubimec? Kao, bi morali moški. Dejansko je pa to zelo redko in v večini primerov moramo pač ženske. Jaz v najstniških letih. Če mi je bil kdo všeč, sem povedala kolegici in je kar una skočila na njega. Vse so pravile, kako moraš čakat, da te on maskoči. Dejansko tega nikoli ne dočakaš. Rešitev: je ni. Jaz sem poskusila vse. Saj pravim. Ljubimec. Pol si srečnejši on te kljub ljubimcu mož večkrat. Edino izvedet ne sme.
Jaz sem v podobnem zakonu,s tem da se s tem nikakor nisem sprijaznila.Po dveh letoh konstantnih pogovorov z mozem na to temo,izboljsanja ni bilo. Zato sem razmisljala:sex je nekaj najlepsega,sproscujocega,balzam za duso,samozavest…skratka,nisem se mu bila pripravljena odrect.Zdaj imam ze eno leto ljubimca in sem presrecna.Vse zagate in stres lazje prenasam,sem postala lepsa,srecnejsa in ja potrjujem zgornji komentar,da se je tudi moz bol zagrel zame.
Razmisli v tej smeri….
Resitev je ljubimec, 07.02.2022 ob 20:06
Jaz sem v podobnem zakonu,s tem da se s tem nikakor nisem sprijaznila.Po dveh letoh konstantnih pogovorov z mozem na to temo,izboljsanja ni bilo. Zato sem razmisljala:sex je nekaj najlepsega,sproscujocega,balzam za duso,samozavest…skratka,nisem se mu bila pripravljena odrect.Zdaj imam ze eno leto ljubimca in sem presrecna.Vse zagate in stres lazje prenasam,sem postala lepsa,srecnejsa in ja potrjujem zgornji komentar,da se je tudi moz bol zagrel zame.
Razmisli v tej smeri….
A to je taktika za pridobivanje novih lulik? Ccc… Patetično. Ženska kaj takega ne bi napisala nikoli
Kako zelo slabo poznas zenske. Ali si jih imel zelo malo,ali pa imas zelo slabo custveno inteligenco/psihologija. Se kako sem zenska in to ne grda. In nisem edina,ki tako razmislja,ze sama poznam kar nekaj takih. Pa jih vecina ne naredi tega koraka predvsem zato,ker ne najdejo pravega moskega,razmislja in sanjari o tem pa marsikatera. Jaz bi rekla,da vsaj 50% vseh ki so v zakonu dlje od 15let.
Mož je z leti postal zgleden katoličan, z iskušnjami je postal pametnejši in je spoznal pravo Jezusovo ljubezen. Spolnost je namenjena spočetju, če tega ni, se v greh ne spušča. Ljubezen do Boga je večna. Priporočam ti več molitev in obiskovanja svetih maš, seveda pa tudi bogate darove župniji, da ti ne bodo šle neumnosti po glavi.
Resitev je ljubimec, 07.02.2022 ob 20:15
Kako zelo slabo poznas zenske. Ali si jih imel zelo malo,ali pa imas zelo slabo custveno inteligenco/psihologija. Se kako sem zenska in to ne grda. In nisem edina,ki tako razmislja,ze sama poznam kar nekaj takih. Pa jih vecina ne naredi tega koraka predvsem zato,ker ne najdejo pravega moskega,razmislja in sanjari o tem pa marsikatera. Jaz bi rekla,da vsaj 50% vseh ki so v zakonu dlje od 15let.
Pa kdo bi še z užitkom natepaval en in isti zrezek 25 let??? Poznaš vsak vzdih, stok, vonj in trzljaj dolgoletnega partnerja že v naprej. Nobenega vznemirjenja, pogona krvi po žilah. Ma saj se ga/jo nažreš vrh glave!
Meni začne dolgocasit seks z eno in isto osebo že po min. dveh letih.
Nobenemu ne zamerim, če napiči/se nasadi občasno še kje drugje.
Piše se leto 2000.
Draga kaj bo za kosilo?
GOLAŽ
In tako celo leto
Piše se leto 2001.
Dragi kaj bo za kosilo?
POLENTA
In tako celo leto
Piše se leto 2002.
Draga kaj bo za kosilo?
GOLAŽ
In tako celo leto.
Piše se leto 2003.
Dragi kaj bo za kosilo?
POLENTA
In tako celo leto.
PIŠE SE, NO, NE PIŠE SE PONAVLJA SE LE LETNICE NAPREJ BEŽIJO
“Pouk”:
Zmagaš, če ti ustrezata ves čas polenta in golaž.
darwindarko, 07.02.2022 ob 22:16
Piše se leto 2000.
Draga kaj bo za kosilo?
GOLAŽ
In tako celo leto
Piše se leto 2001.
Dragi kaj bo za kosilo?
POLENTA
In tako celo leto
Piše se leto 2002.
Draga kaj bo za kosilo?
GOLAŽ
In tako celo leto.
Piše se leto 2003.
Dragi kaj bo za kosilo?
POLENTA
In tako celo leto.
PIŠE SE, NO, NE PIŠE SE PONAVLJA SE LE LETNICE NAPREJ BEŽIJO
“Pouk”:
Zmagaš, če ti ustrezata ves čas polenta in golaž.
Ane, kako zapaše enkrat en dunajc s pomfrijem…al pa pizza.
Forum je zaprt za komentiranje.