prosim za predloge kam na hrvaško na morje s tremi otroki. Poznate kakšen ugoden apartma?
Nisem avtorica, pa si edini tebi upam priznati, da sem ena tistih, ki si zaenkrat še ne upa in se ji ne da na morje – s tremi mulčki. Ni šans, znorim, pridem nazaj taka, da bi rabila potem še 14 dni dopusta zase. Jaz sem se tako odločila, ker žrtve špilala na bom, še manj na morje hodila “zaradi otrok”. Dajem jim vse, svojo enregije, svoj čas … edino tega jim pa res ne dam. Ko jim bom zaupala, takrat bom tudi sebi in bomo šle. In bo prav fajn. Čez par let …
o jej ubogi tvoji otroci. Verjetno jih potem tudi na kolpo ne pelješ,pa na izlete ,ker ti je tako težko.
Šmrcc,šmrcccccc
Sicer pa naučite se brat ,kaj vas kdo sprašuje.Ni vas prosila za prodajanje pameti ,kako ste pač ve nesposobne.Ker MI TO ŽE ZNAMO;DA STE[/quote]
Zlagala se pa le nisem kajne? S tolikimiiii otroci se pa ja ne hodi matrat. Ja otroci niso bogi, starši pa nimajo nič od dopusta.
Kako to mislis- “malo se pozanimaj”, ce sem pa tam bila en teden… in spet bom sla, bova sla… Sva mlajsi par, brez otrok in kdor misli, da je tam grozno- se moti… Do plaze hodis po precudovitem vinogradu, na izlet jo mahnes pes v Ankaran ali z avtobusom v Italijo. Hotel je majhen, a v njem delajo prijazni ljudje. Najin najlepsi dopust!!!!
o jej ubogi tvoji otroci. Verjetno jih potem tudi na kolpo ne pelješ,pa na izlete ,ker ti je tako težko.
Šmrcc,šmrcccccc
Sicer pa naučite se brat ,kaj vas kdo sprašuje.Ni vas prosila za prodajanje pameti ,kako ste pač ve nesposobne.Ker MI TO ŽE ZNAMO;DA STE[/quote]
Zlagala se pa le nisem kajne? S tolikimiiii otroci se pa ja ne hodi matrat. Ja otroci niso bogi, starši pa nimajo nič od dopusta.[/quote]
ja,seveda da so ubogi,ampak le kako bi kokoši odprl oči,da to vidi.
Vsaka lenoba ima lahko otroka. No,boš vsaj vesela zdaj čez en mesec ko dobiš dodatek kajne 🙂
če ti ne znaš preživljati čas z otroci tudi po po zletih ,potovanjih,le zakaj štemate toliko otrok
Nisem avtorica, pa si edini tebi upam priznati, da sem ena tistih, ki si zaenkrat še ne upa in se ji ne da na morje – s tremi mulčki. Ni šans, znorim, pridem nazaj taka, da bi rabila potem še 14 dni dopusta zase. Jaz sem se tako odločila, ker žrtve špilala na bom, še manj na morje hodila “zaradi otrok”. Dajem jim vse, svojo enregije, svoj čas … edino tega jim pa res ne dam. Ko jim bom zaupala, takrat bom tudi sebi in bomo šle. In bo prav fajn. Čez par let …[/quote]
Tudi mi imamo tri, se vse predsolske. In ce verjames ali ne, od kar jih imamo, smo bili vsa poletja na morju. Pred letom in pol je imela najmlajsa 9 tednov, pa smo vseeno sli. Kuhali smo sami, jaz pa sem kljub trem imela cas za plavanje (sama, z eno, svema ali vsemi tremi), pa za lauf pa tudi za radler zvecer.
Resitev je bila mobilna hiska cisto ob vodi.
Avtorica, ce greste lahko v pred ali po sezoni, potem definitivno camp in mobilna hiska. Cim bolj ob vodi, cim vec sence, izberi taveliko hisko, ki ima celo dve kopalnici.
Tiste mamice, ki pravijo, da ne grejo na morje s tremi otroci, ker da ne bi imeli nič od morja, me zanima: zakaj pa imate toliko otrok, če vas očitno ne veseli in imate občutek, da se zanje dobesedno in samo razdajate; jim ne zaupaš praviš, kaj za vraga pomeni ne zaupati otroku? tega pa res ne štekam…..
Če imam otroke, z njimi menda uživam, predvsem in najbolj na dopustu, ko smo vsi skupaj….temu je dopust tudi namenjen, kajne?
Nimam nobenega občutka, da se samo razdajam, je pač to dejstvo prvih nekaj let … sploh, če se ti rodijo dvojčki (torej niso bili planirani trije otroci, so se pa zgodili … in kaj, naj enega ubijem, al kaj. In meni ni nič težko par let pregurat tako, kot je, bo bolje malo kasneje. Matrat se pa ne grem na morje, ker ne, še v domačem okolju zaenkrat kakšnega posebnega užitka z njimi ni (so težave take in drugačne), še manj ga bo na dopustu. Nobenemu ne bo nič umanjkalo, ne njim, ne meni.
In tam, ko ena gor nekaj laja … nisem upravičena do nobenega OD, kljub trem otrokom. Tako da, niso finance razlog. Pah, škoda razlagat, končno, to je moja, naša stvar. Morje in dopustovanje je pa tako ali tako le neka fama, me ne prepričate, ker kot sem rekla, preveč, preveč žensk z več otroki vidim, ko se vrnejo, kako izpite, sesute, utrujene se vrnejo domov … Morate tudi vedeti, da so tudi otroci različni, ker ko ti trije šibajo vsal v svojo smer, vidva sta pa le dva … za katerim torej ne boš tekel?
vem,da ni KRK IN UMAG ampka vseeno….
Mi hodimo sem http://www.mojalbum.com/soncica31
In letos gremo tudi z 3 otroci….Pa nimam občutka,da bi se vrnila utrujena;:-)
lp
Ljudje smo si različni in HB,da je temu tako…Starejša je bila 4,mlajša je 2leti in nimam občutka,da bi me izčrpavali….Lahko se pa vse spemeni,žal pa ne vidim v naprej….
Predlogi:cena junij in avgust je 70€dan+20€ čiščenje….Ostali 4 so pa po 60€/dan +20€ čiščenje
Do 24.6 je cena 35€/dan+čiščenje in od 7.9 je cena 35€/dan+čiščenje…
Ta,ki je na sliki je pa 50€dan izven sezone+čiščenje………
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.