prosim za pomoč
Spoštovani obisklovalci tega foruma,
čisto na hitro sem malo preletela forum in vidim, da ste pravi strokovnjaki za prehrano. Sama sem noseča 26 tednov in ker je moja mama na žalost že dolgo pokojna ter tako nimam tiste ” običajne ” svetovalke za prehrano, imam pa težave, vas lepo prosim za pomoč.
Zanima me namreč, kako in s čim naj se prehranjujem glede na to, da mi prekomerno zastaja voda v telesu in sem se posledično pretirano zredila ( 18 kg do 26. tedna nosečnosti )
Ginekologinja me vsakič nadere in pravi naj ne jem soli in sladkorja, a meni na žalost to premalo pove. Kaj naj jem, da vsaj ohranim trenutno težo, saj se mi zdi, da morda za dojenčka niti ni zdravo kakšno hujšanje? V življenju še nikoli nisem imela problemov s težo in res ne vem kako in kaj.
Najlepša hvala za vsakršno pomoč,
Rosana
Pozdravljena rosana,
sama ti glede tega ne vem kaj veliko svteovati, predlagam ti pa da malo povprašaš na forumu Starši staršem, kjer je ogromno mamic, ki se pogovarjajo in si delijo nasvete le o takih in podobnih stvareh.
Tu sicer govorimo največ o receptih in kako hrano pripravit, vendar mogoče bi se pa našel kdo ki bi znal odgovorit na tvoje vprašanje…….
Garatiram ti pa, da boš na forumu Starši staršem 100% našla odgovor za svojo težavo.
Kako do tega foruma verjetno veš (je v sklopu med.over.net) – če pa ne, piši in bomo povedali.
LP Zala
Forum je zaprt za komentiranje.