Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PROSIM ZA POMOČ – NASVET

PROSIM ZA POMOČ – NASVET

Ali morda kdo ve, kateri operater je poleg siola še ok… Imam namreč težavo.. Zna se zgoditi da mi bodo odklopili siol… ker smo internet imeli skupaj z bratom, svakinja pa se je zarad spora z njim odselila (naročnica je bila ona) in seveda interneta ni plačala že od oktobra… Pa nas nateguje, da bo… Pa nas nateguje za prenos naročnika… Verjetno pa se bomo za vse obrisali pod nosem… No, saj plačala internet bo… brez dvoma, siol jo bo že iztirjal…. sam onemogočila nam bo, da bi internet še uporabljali vsaj dokler ona ne bo poravnala svojih obveznosti, kar pa se lahko precej zavleče… pol leta, leto…

Zdaj iščem varianto… ki je ugodna, in je ok… za ta čas dokler se stvar ne uresi, potem pa bi šla spet na siol…

Help!

kabelski priklop

volja net

AMIS. NET

Kaj pa če se vi prijavite kot naročnik? Saj oni njo terjajo, kako pa ste imeli vi to potem med seboj urejeno, pa jih ne zanima. jaz mislim, da lahko brez problemov sklenete novo naročniško razmerje. Lp

Odvisno na kakšen način dostopaš.

Če preko navadnega modema, potem je variant en kup.
Najbolj enostavno: volja.net ali butn.net

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Kabelc je ful cenejši za priklopt 24000 sit, modem maš zastonj, ful je hitr – menda hitrejši od ADSL-a, v glavnem ful sem zadovoljna!

Definitivno K2.net! Pa še 24.urno tehnično pomoč nudijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close