Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prosim za nasvet

prosim za nasvet

Vsem lep pozdrav.

Obračam se na vas fantje, da mi svetujete kaj naj storim.
Zadeva je taka. Jaz si želim otroka, moj pa pravi, da ni še pripravljen ter da se ne čuti še. On ima trideset let, jaz eno manj. Pa tudi živiva skupaj že dve leti. Ne vem kaj naj storim. Pogovarjala sva se o tem in ve da si jaz želim. Ne morem ga silit v nekaj kar noče, še posebno v to da bi postal očka. Fantje pomagajte mi, ne vem kaj naredit. Leto nazaj sem bila noseča in sem imela spontani splav. A menite, da se je takrat preveč ustrašil. Hvala za vaše odgovore. Mogoče mi boste vi vedeli več svetovati, saj veste kako razmišlja moška glava. Nikoli pa ne bi zanosila z kakršnokoli prevaro.
Petra A

Draga Petra, žal moške glave razmišljajo zelo različno. Zato je na Tvojo prošnjo nemogoče odgovoriti. Če imata resno zvezo si nabavita Resnica se začenja v dvoje, Moeller Michael Lucas, Mohorjeva družba, Celje, 2004 in jo preberite skupaj. Govori o tem, kako se morata dva pogovarjati, da se ne razideta. LP, Miloš.

Pogovor in zaupanje, v tem primeru.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close