Prosim za nasvet!
Pozdrav!
Sem en totalen lolek na področju ličenja (pa vedno ni bilo tako – saj veste, v srednji šoli smo se veselo mazali). Zdaj, pri zrelih 30+, pa pojma nimam več, kako se temu streže.
Imam bolj okrogel obraz in temne lase, ter rjavo-zelene oči. Razmeroma “neproblematično kožo”, pa se nekak ne upam začet. Vse kar dam nase je šminka za ustnice in krema za obraz (to pa vsakodnevno).
Zanima me, katero kozmetiko naj uporabljam (malo se nagibam k Vishy ali Nivea-i). Kaj vse rabim za začeten komplet (od nege, do ličenja)
Zanima me tudi, kaj so to zdaj za ena senčila, ko se ful bleščijo (zdaj za novo leto), kako se jim reče in kje se dobijo?
Vem, sem preveč natrosila, ampak zanima me toooliko stvari. Res bi se rada malo vzela v roke. Če me že mož opominja, potem veste, da je res že kriza, pa tudi na koži se bo kmalu poznalo, če je ne bom negovala :-((
Pliiis, saj nisem brezupen primer a ne?!!
LP
Pozdravljena
pa lepo po vrsti:
najpomembnejša je še vedno lepa in negovana koža. Pri 30+ pa je že kar zahtevna. Privoščite si celostno nego, kar zajema: čistilo, tonik, dnevno in nočno kremo. Ne pozabite tudi na kremo za okrog oči, pa tudi kakšna podlaga pod kremami bo koži dobro dela. Če se boste razvajali tudi z peelingom in kakšno masko, pa vam bo koža vračala z lepoto.
In zdaj ličila: za lep in urejen videz ne potrebujete prav veliko. Nabavite si dober puder (probajte nov MF Age Renew), kakšen korektor in rdečilo za lica. Polt bo tako popolna. Na očeh uporabite 2 barvi senčila, svetlo in eno malo temnejšo. Izberite barve, ki jih tudi izberete za oblačila. Nanesite tudi veliko maskare, na ustnice šminko ali bleščilo in make up je popoln.
V novoletnem času pa si seveda privoščite tudi kakšne bleščice. Bodite pozorni samo na to, da jih ne boste nanašali povsod istočasno. Nanesite jih ali na ustnice ali na oči.
Pa veliko veselja z nego in ličenjem!
Jadranka
Forum je zaprt za komentiranje.