Prosim za nasvet-vsi tisti, ki imate izkušnje
Prosim pomagajte mi z normalnimi nasveti.
kako končati razmerje po vec letih in si vzeti pavzo, ker vidis da rabis oddih od vsega skupaj, bi pa s to osebo se vedno rad ostal v kolegialnih odnosih. (Ne zivima skupaj, sva pa vec let v razmerju in vsak na svojem koncu doma) Se mi zdi da si ustrezava bolj kot prijatelja, kot pa v razmerju.
gre za ogromno custveno navezanost, strah pred izgubo iz moje strani, bojim se reakcije. Rabim nasvete iz izkussnj, ne zelim se grdo skregati z osebo!
Pač povej tako kot je. Mogoče on isto čuti. Če sta res prijatelja se znata pogovarjat a ne?
Ne razumem zakaj bi se skregala? Ne skregajo se vsi ko prekinejo. Midva z bivšim možem sva se čisto prijateljsko razšla po 15ih letih in sva ostala prijatelja. V bistvu se nikoli še nisem skregala ob prekinitvi zveze. Ne razumem tega sploh. Kako imaš nekoga lahko kao groooooozno rad potem se pa kregaš. Malo spoštovanja ne škodi. Nekateri pač nismo za skupaj. To ne pomeni da smo / so slabi.
Dkl2, 20.07.2021 ob 16:45
Prosim pomagajte mi z normalnimi nasveti.
kako končati razmerje po vec letih in si vzeti pavzo, ker vidis da rabis oddih od vsega skupaj, bi pa s to osebo se vedno rad ostal v kolegialnih odnosih. (Ne zivima skupaj, sva pa vec let v razmerju in vsak na svojem koncu doma) Se mi zdi da si ustrezava bolj kot prijatelja, kot pa v razmerju.
gre za ogromno custveno navezanost, strah pred izgubo iz moje strani, bojim se reakcije. Rabim nasvete iz izkussnj, ne zelim se grdo skregati z osebo!
sva pa vec let v razmerju in vsak na svojem koncu doma
Wtf?? Kako razmerje je pa to?
Nista v resnem razmerju. Oba nekaj sanjarita kot kaka dva najstnika.
Če bi res bila v resnem razmerju, bi danes imela na prstu diamantni prstan in skupaj izbirala sedežno garnituro v skupnem stanovanju …
Forum je zaprt za komentiranje.