Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Prosim za nasvet – nujno

Prosim za nasvet – nujno

Ali paše na elegantne čevlje (s petko seveda) za k obleki, ki so spredaj odprti, da imaš obute hlačne nogavice-najlonke? Danes imam eno zadevo zvečer, pa se bojim, da me bo zeblo, če bom imela boso nogo.

Jaz bi rekla, da odvisno od obleke in čevljev…ne sme izpasti kičasto, ni pa nič narobe, če imaš najlonke k sandalom. Le pazi, kaj naj izstopa…če so čevlji taki enostavni, so najlonke lahko bolj opazne, še posebej, če je obleka kratka, največ do kolen. Če pa so čevlji bolj opazni, zanimivi, naj bodo najlonke enostavnejše, enobarvne, morda kar kožne- vendar naj se ne svetijo, temveč naj bodo mat. Odtenek je seveda odvisen od barve sandal in obleke. Nikoli pa ne žgrešiš, če nabaviš take, ki so prav za odprte sandale, spodaj na prsth namreč nimajo šivov, in pa takšne barve, ki ti naredijo zagorele noge (odtenek- dva temnejše barve od tvoje kože).
Upam, da sem ti kaj pomagala…. Pa veliko sreče!

Niti ne. Na odprte čevlje ne grejo nogavice, pa tudi če to kje vidiš v revijah. To je pase!

Če so spredaj odprte – najlonke sigurno odpadejo!

Če imaš zaprte čevlje in in najlonke deluješ nekoliko elegantno z odprtimi čevlji pa spadaš med živahen stil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close