Prosim za nasvet, mnenje
Zdravo
Sedaj imam hondo civic hb l.98, sem prva lastnica.
Kmalu imam namen kupiti nekaj novega.
Razmišljam nekaj med; Citroen C4, Renault Megan, Peugeot 307, še najbolj pa Toyota Auris- ampak je cena malo višja, od teh. Po mojem mnenju bi morala cena za aurisa v slabem letu malo pasti?!?! (mogoče narobe razmišljam?) Prav zato bi še malček počakala. Pa še kakšne porodne težave bi odpravili.
Brala sem tudi, da se ravno Pežoji in Renoji zelo kvarijo… s Hondo Nisem imela v 9 letih niti- ampak niti! enkrat! težav- ali okvare!! Zato se nebi rada nasrala.
Hvala za kakršen koli nasvet, mnenje, izkušnjo (še posebno lastne)
Lep dan
Tudi jaz sem imel Hondo Civic staro 13 let in nikoli nobenih težav, sedaj pa sem naredil največjo napako in sicer sem zaradi velikega popusta kupil C4. Po letu dni sem moral že poklicati vlečno službo, saj se je avto pregrel. Pokvarilo se je tipalo…
Avto troši cca. 9 litrov in vožnja tudi ni udobna. Japonci so zakon in priporočam, da se odločite za Hondo ali Toyoto.
Lep pozdrav
Jaz pa z renault laguno že 12 let nobenih težav. Niti ene okvare ali nepredvidenih stroškov in upam, da mi bo služila še vsaj 4 leta 🙂
No, za tiste, ki se vsaj malo spoznajo na avtomobile vedo, da to ne velja za vse modele renaulta. Znano je kateri so zelo posrečeni modeli in znani so tudi ponesrečeni modeli renaulta s pogostimi okvarami. Celo lagune niso vse enako uspešne, odvisno od vrste motorja in letnika proizvodnje.
Znano je tudi kater znamke avtomobilov so zelo kvarljive…med katerimi je prav gotovo citroen.
Pozdravljeni!
Prosim, da mi svetujete, kaj naj naredim. Konec februarja sem naročila avto pri citroenu -C4 picasso in so mi rekli, da bom dobila najkasneje v treh mesecih. Sedaj pa je minilo že 4mesecev, pa še vedno sem brez avta. Zelo rada bi imela ta avto, sem nekaj dala kot polog. Kolikšen popust lahko zahtevam zaradi zamude? Kaj lahko še sama naredim, da bi lahko čimprej dobila tega avtomobila?
Hvala za nasvet!
Lp Mimi
Če imaš na papirju napisan rok dobave, lahko zahtevaš polog anzaj in odstopiš od pogodbe…
Ker pa pač želiš vseeno imeti ta avto kljub zamudi, se pač moraš malce pogajati za kakšne dodatne ugodnosti (mogoče kakšna dodatna oprema, lita platišča…) Pa preveri,če danes velja še ista cena za isti avtomobil, nemalokrat se zgodi, da dobiš čez nekaj mesecev za isti denar več opreme…
Skratka odstop ali pogajanje za kakšno ugodnost. Vsi neradi znižajo že narejen račun oziroma predračun.