Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prosim za nasvet bolj izkušenih/zrelih. Pustiti hočem fanta, pa ne vem kako. Narobe je vse in nič.

Prosim za nasvet bolj izkušenih/zrelih. Pustiti hočem fanta, pa ne vem kako. Narobe je vse in nič.

Direktno mu poveš. Maš jajca al nimaš ? Ko boš mu povedala, kako in kaj. Bo on isto povedal slabe stvari o tebi. Moraš pa se zavedati, da v zvezi ni vse perfektno. Tudi pri njemu, maš ti nekej pomanjkljivosti.

Tako da ni vse samo ena stran noža. Nož ima dve strani.

"Mediocre minds usually dismiss anything which reaches beyond their own understanding."

o revica, zdaj maš problem ne…ko si ga v luknjico vabila pa ga ni blo. eee problemi bodo in to veliki in prav je tako. boš pa ateka klicala, da bo porivača ven nagnal,

Mene pa zanima kako enostavno vreči ven moža s katerim sva skupaj gradila hišo, imava dva že odrasla otroka, on redno dela in prispeva vse tako kot je potrebno, seveda dela tudi doma, je priden.
Odnosi so se po petindvajsetih letih ohladili in nimava več skupnih ciljev.
Sama za njega ne kuham več ,perem tudi ne ,skratka nikamor več ne hodiva skupaj .
On se ne misli seliti nikamor ,jaz pa tudi ne.
Včasih se tudi pošteno skregava ,morem ga več gledati v svoji bližini.

ne vem zakaj bi ti vrgla moža ven, oba imata do bajte enake pravice.
najbolje bi bilo hišo prodati, denar na pol, pa gre vsak po svoje ali pa če ima eden možnost, da pošteno izplača drugega.
najprej pa moraš dati vlogo za ločitev, če se ne sporazumeta pač tožbo.
Ko sta ločena, pa daš še tožbo za razdelitev premoženja.

Jaz pa malo iz zabave in radovednosti berem kaj se ljudem plete po glavi in se vsakic znova vzdrzim komentarjev. Danes delam izjemo, da ti povem, da je to, vkljucujoc vse platforme, nekaj najbolj modrih besed, ki sem jih prebral med komentarji.

Babe ste navade krave…

Za drugič pa, nikogar ne prijavljaj na naslovu za stalno prebivališce, morda zacasno…

Vsaka sola nekaj stane

Parkrat mu zaracunaj čiščenje stanovanja ??

Jaz nebi govorila o menjavi kljucavnice, da je nebi on menjal, tko mal za foro al pa kej…

Povej, da to ni vec to, da si mu veckrat povedala kaj ni ok (upam da si), da ni naredil nic za to in taksne veze se pac ne gres, ker ti je skoda casa… Postavi rok do kdaj je izselitev in je to to..

Bo pa mucno tisti cas ko bo iskal nastanitev, tako da upaj, da gre k starsem po pogovoru…..

Srecno

Tako, da mu lepo in spoštljivo poveš, da si se odločila končati odnos. Da ti je zelo žal, ampak da do njega ne čutiš več ljubezni, bolj prijateljstvo. Da lepo prosiš za miren odhod in dogovor, da se npr. v enem mesecu izseli.

Avtorica, si rešila zadevo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close