Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prosim za nasvet: bazen, sprehod in dobro kosilo – kje (ta vikend)?

Prosim za nasvet: bazen, sprehod in dobro kosilo – kje (ta vikend)?

Pozdravljeni!

Ta vikend bi ta male (2,5; 4,5 let) peljali na izlet.

Rad bi obiskali bazen + sprehod (če bo primerno vreme) + nekaj dobrega pojedli.

Ker smo bolj morski tipi bazene zelooo redko obiščemo in jih ne poznamo preveč (razen Atlantisa, ki je za nas iz LJ. preblizu za izlet).

Hvaležni bomo za vse ideje

lp,
Tanja

snovik

Mi smo bili po novem letu v Bohinjski bistrici. Pohvalit moram čist in predvsem topel bazen za malčke. Taveliki otroci, so uživali na toboganu. Imeli so animatorje, nagradne igre…ješ kosilo zgoraj v restavraciji.
Za sprehod bi se pa tud kaj našlo.

Definitivno Boh. Bistrica, Vodni park.V bližini je tudi drsališče, za sprehode pa tudi ogromno variant.Lahko pa se usedete v avto in se odpeljete do jezera(5 km stran) ali pa greste do ranča Mrcina, kjer lahko jahate islandske konje(otroka bosta gotovo navdušena).

Jaz bi rekla Atomske toplice. Lahko greste tudi z vlakom. Za izlet je cel kup možnosti (Olimje, jelenov greben, dežela pravljic). Za kosilo imaš ogromno možnosti, bazeni pa ne vem,kakšni so, ker že precej dolgo nisem bila tam.
Imaš pa vse na http://www.turizem-podcetrtek.si/index.php?izleti

mi gremo ponavadi sem. Predtem pa na Skirco pogledat, če je kaj snega (umetnega) za kakšen spust nato gremo na bazen in tam kaj pojest..
kamorkoli greste uživaje

Jaz bi imela pa eno dodatno vprašanje: kateri otroški bazen v Sloveniji ima največ igral – tobogane, hišice ipd. (mislim bazenčki za najmlajše – predšolske otročke). pa če je bazen pokrit (notranji) ali zunanji je tudi pomemben podatek.

Hvala!

Ajoj, si pa ustrelila: snega ni nič na Skirci, vreme bo obupno. V GRC-ju pa ta drug obup: Voda v bazenu je bolj mrzla kot ne, restavracija, postrežba, hrana: pod kritiko.

Je pa že bolje, če so že enkrat v Logatcu, da potegnejo za slabo urico do Žusterne.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close