Prosim za modni nasvet
Za službeno novoletno zabavo enostavno nimam ideje, kaj obleči.
Bomo v malo bolj nobel gostišču. Imela bom črne hlače (elegantne klasične ali elegantne kavbojke). Kaj zraven? Ne bi nekaj preveč načičkanega ali svetlečega, ker to enostavno ni moj stil. Vseeno pa si želim nekaj lepšega. Bojim se tudi izgleda “natakarice”.
Kaj mi predlagate, da bo luštno, športno-elegantno ter malo drugačno?
Za 35-40€ dobiš v Zari krasne “lbd” male črne oblekice, pod njo si lahko nadeneš eno tudi črno bluzico iz prosojnega materiala, v H&M jih imajo malo morje. Nadeneš goste črne nogavice in poljubno barvo čeveljcev, najbolje sicer zame bi bile črne lakaste z visoko petko, lahko pa so tudi srebrne, zlate, rdeče. Kombinacijo dopolniš z kakšno iste barve mičkeno denarnico-torbico in enim detajlom, zapestnica, uhan, ali le šminko ali senčko….
Na hlače bi dala jaz pa tudi eno prosojno črno srajčko in brezrokavnik recimo rdeč (težko bi ga sicer dobila) ali črn brezrokavnik s kakim detajlom, če ne pa dodaš malo novoletnega “štiha” s parimi širokimi zlatimi ali srebrnimi zapestnicami, vsaj 3 ali 4 bi jih dala. In visoki salonarji.
To je to, če dvigneš laske v tako mal bolj elegantno frizurico in se malo močneje namažeš boš “trechic”….
Zgoraj so ti že super svetovale, jaz bi le še dodala, da če se želiš zagotovo izogniti videzu natakarice, ne kombiniraj bele in črne ali pa bodi vsaj nadvse pazljiva pri tem. Ne obleci npr. črnih hlač ali krila, bele srajce in črnega telovnika, to je najbolj problematična kombinacija, pa tudi črnemu krilu z noter nošeno belo srajco se izogibaj.
Vsekakor s kakšno simpatično obleko in gostimi nogavicami skoraj ne moreš zgrešiti, pa še obleko boš lahko še kasneje oblekla, npr. s klasično jakno in salonarji tudi na kakšen služben sestanek…
lp,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.