Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem PROSIM ZA INFORMACIJE !

PROSIM ZA INFORMACIJE !

Sem pred nakupom vozila Peuget 307 SW letnik 2002 z motorjem 2.0 hdi110 konskimi močmi. Prosim vse , ki imajo kakršne koli informacije o tem vozilu naj mi podajo kakšen nasvet.

Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem !

Toliko ti povem! Sicer nisem lastnik mam pa dva znanca in sta zelo zadovoljna z njim! probaj s kako testno voznjo pa bos vidla!

fUL SLIŠIM, DA SO PO SISTEMU EUROTAX FUL NIŽJE CENE KAKOR NA TRGU
ISKU SEM GA ŽE NA NETU PA GA NIKJER NE NAJDEM A IMA KDO KAKŠNO IDEJO KJE BI SE DAL DOBIT TE TABLICE??

Lahko povprasas kolega kolikokrat sta imela kaksne nenacrtovane servise- razne okvare, itd…
In kaksna je povprecna poraba, ce uporabljata dizel motor?

lahko mi posljes tudi email!

lp

Te modre knjižice so redke in dragocene kot zlate kreditne kartice. Izdaja jih podjetje EurotaxGlass’s. Obstajata dve varianti: ena je za določevanje nižje cene rabljenega vozila, druga pa je seznam vseh tovarniških cen za namene izračuna kasko zavarovanja (tudi katrca je še notri :)). Avtohiše imajo ponavadi en izvod pri šefu prodaje rabljenih vozil. Sistem je plačljiv in ga najdeš na strani http://www.eurotax.si.

Lep pozdrav

Jernej

Mi imamo 307 sw, hdi, je sicer nov, tako, da okvar še ni bilo in upam, po izkušnjah drugih, da jih ne bo. Poraba: mestna vožnja cca 6,8, relacija pa 5,1.

New Report

Close