Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prosim za glasove!!

Prosim za glasove!!

Večinoma razumem, kaj pove in pri čem trmasto vztraja, toda že nekajkrat sem opazila, da ima na marsikaj drugačne poglede od mene. Ja, drži da je verbalnost drugačna od kracanja; če bi prišel na piknik bi lahko ta teorem “pisanje vs govorjenje” obdelali v živo :-)[/quote]Ok, no sem vedela da ti diplomacija ni tuja, in da si vendar na moji strani, upam da je to iz iskrenega prijateljstva in ne toliko zaradi psihoterapije, ki sva jo izvajali druga nad drugo zaradi katere veva čisto preveč žgečkljivih podrobnosti za javni forum ccccc[/quote]

Kakšna diplomacija neki? Opisala sem tako kot je – sicer pa če bi bila jaz tako plemenita, krhka in nežna kot si ti, verjetno ne bi bilo nobenih trenj 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Katenjka, Snoopard se ne razjezi tako hitro, ampak jaz na Matjažkovem mestu vseeno ne bi preizkušala njegovega potrpljenja. :))

Matjažko je idealist, ne ve namreč, da tudi kar se tiče mojega potrpljenja, hodi po tankem ledu–

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ok, no sem vedela da ti diplomacija ni tuja, in da si vendar na moji strani, upam da je to iz iskrenega prijateljstva in ne toliko zaradi psihoterapije, ki sva jo izvajali druga nad drugo zaradi katere veva čisto preveč žgečkljivih podrobnosti za javni forum ccccc[/quote]

Kakšna diplomacija neki? Opisala sem tako kot je – sicer pa če bi bila jaz tako plemenita, krhka in nežna kot si ti, verjetno ne bi bilo nobenih trenj ;)[/quote]Kakšna trenja neki? Kje si pa še srečala tako strpno in mirno in potrpežljivo in plemenito dušo, kot je moja, ki je s tabo 8 (osem!) ur govorila po telefonu…:)))) No in da o tem celo javno piše, ko je to menda blazno nemoralno početje (vprašaj spiderja)

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Antilopa, saj ne rabiš nekoga drugega, da se namesto tebe razjezi?
Pokaži no sama našpičene zobke ! Že trepetam… :))))

[img]http://4.bp.blogspot.com/-l8Q26MVmqSE/TuvTT-6jpYI/AAAAAAAAAyk/UXiBiqX7yWE/s640/52381420_3f007ae149.jpeg[/img]

A poznaš to vrsto? Ima posebno žlezo, ki proizvaja dragoceno substanco za parfume.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mošusni jelen, Matjažko, ne bi nehal, ne?!

Kakšna diplomacija neki? Opisala sem tako kot je – sicer pa če bi bila jaz tako plemenita, krhka in nežna kot si ti, verjetno ne bi bilo nobenih trenj ;)[/quote]Kakšna trenja neki? Kje si pa še srečala tako strpno in mirno in potrpežljivo in plemenito dušo, kot je moja, ki je s tabo 8 (osem!) ur govorila po telefonu…:)))) No in da o tem celo javno piše, ko je to menda blazno nemoralno početje (vprašaj spiderja)[/quote]

Oh ja, le kaj na sprašujem spiderja, a je on kak samooklicani guru za to kaj je javno sprejemljivo in kaj ne? Čemu si pa prosila cifro in klicala, veš obstajajo tudi brezplačne tel. št. za pomoč v stiski, drugič raje tja kliči. Jaz vsekakor opažam trenja, o kakšni plemenitosti ni ne duha ne sluha…le kdo ti je to famo prodal…haha…

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Katenjka, on enostavno ne zna nehati. Vedno mora zadnja biti njegova.

Matjažko, ti vedno postaneš tako teatralen kadar se boriš za pozornost? Jaz se nimam kaj razburjati zaradi tebe, ker čuvam energijo za kaj pametnejšega. :))

Kakšna trenja neki? Kje si pa še srečala tako strpno in mirno in potrpežljivo in plemenito dušo, kot je moja, ki je s tabo 8 (osem!) ur govorila po telefonu…:)))) No in da o tem celo javno piše, ko je to menda blazno nemoralno početje (vprašaj spiderja)[/quote]

Oh ja, le kaj na sprašujem spiderja, a je on kak samooklicani guru za to kaj je javno sprejemljivo in kaj ne? Čemu si pa prosila cifro in klicala, veš obstajajo tudi brezplačne tel. št. za pomoč v stiski, drugič raje tja kliči. Jaz vsekakor opažam trenja, o kakšni plemenitosti ni ne duha ne sluha…le kdo ti je to famo prodal…haha…[/quote]Ah ti zloba, o čigavih problemih pa sva govorili… mah srček mi bo počil zdaj drugič v dveh dneh, to ej resnično too much…

Zna on nehati, poznam celo njegove šibke točke v fizičnem smislu; spanje, hrana…
Teatralen? Saj on tudi čuva energijo za kaj pametnejšega…menda?

Oh ja, le kaj na sprašujem spiderja, a je on kak samooklicani guru za to kaj je javno sprejemljivo in kaj ne? Čemu si pa prosila cifro in klicala, veš obstajajo tudi brezplačne tel. št. za pomoč v stiski, drugič raje tja kliči. Jaz vsekakor opažam trenja, o kakšni plemenitosti ni ne duha ne sluha…le kdo ti je to famo prodal…haha…[/quote]Ah ti zloba, o čigavih problemih pa sva govorili… mah srček mi bo počil zdaj drugič v dveh dneh, to ej resnično too much…[/quote]
Ne, no, le zakaj bi ti počil…? Ja, vem da sem zlobna, ni mi treba delati reklame 😉 A še ne veš, da je svet zelo zelo krut & zloben ? Čas bi ti že bil, da razviješ bolj trdo kožo.

Dekleta, malo se mi vznemirjene zdite, smo malo na trnih danes, Antilopca? :))
Jeb** takšno deževno hladno vreme, tudi zame to ni. Ko je sonce, lahko kaj pametnejšega počnemo… 😀

Ne smeš energije čuvati, ker potem pa v rukarih bruhne in pustoši. Upam, da bo kak pametnjši našel oni ventilček, ki ga iamte ženske in služi za spuščenje pare. ;))

Žemljico si ti spekla, hrenovka pa je od Snooparda? Če je tako, potem imam resne pomisleke, da da bi postal vegetarijanec. 🙂

Hrenovko jaz tudi lahko ponudim ob kateri koli priliki, tudi če me zjutraj ob štireh zbudiš, jo imam vedno pri roki, niti v krop mi je ni treba vreči, to ni nobena künšt. :)) Ti bi se verjetno tega še najbolj razveselila!? :))))) Snoopy ti nič ne ponudi, vsaj kakšen keksek? :D[/quote]

Matjažko, kak si ti z vsemi žavbami namazan tiček! Hvala za dobro voljo navsezgodaj.

Marija Magdalena, pazi da Matjažku ne kažeš preveč kolena. :)) Matjažko je prebrisan tip. Ima izjemen dar govora in pisanja in taki tipi hitro obrnejo kakšno dekle.

Upam da se poročita, da bo dovolj glasov in jima ne bo treba živet na koruzi….[img]http://shrani.si/f/p/Wy/2aGo3UW5/koruza.jpg[/img]

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Iz slike je razvidno, da živim na solati! 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close