Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prosim za glasove!!

Prosim za glasove!!

Pozdravljeni!

Ali vas lahko prosim za malo pomoči in glasujete za mojo prijateljico in njenega zaročenca, ki sta se prijavila na sanjsko poroko na zadovoljna.si.

Storiti morate samo to, da kliknete na 5 zvezdic na koncu članka in vaš glas je oddan!

http://zadovoljna.si/clanek/sanjska_poroka_pari/martina-esih-in-miran-senica.html

Najlepše hvala za pomoč!!
Lp
Lola

Potem bomo pa mi krivi, če bo pozneje šlo kaj narobe v zakonu. :-))))

:)) nič ne boste 😉 pa hvala za vsak glas!!

hehe jaz ne bom nič kriva … pa tud če do zdaj v teh letih skupnega življenja se naša golobčka nista velkrat skregala se po mojem še naprej ne bosta :))

:))

Tisti ki ste glasovali ste sigurno opazili … 24ur ji parom pobral glaosve ki so jih pridobili preko zvezdic!! kje je tu pravica ne vem :(((

v glavnem sedaj se morate registrirati na 24ur in klikat glasuj!

prosim če glasujete za ta par!! hvala!!

A se sam men zdi tako fehtanje za glasove patetično????

Hm, bi dala glas, toda ker v zakon ne verjamem, ne bi bilo v skladu z mojimi pogledi na life, da glasujem za nekaj v kar ne verjamem. Bo treba še kje drugje “potrkati na vrata” za zbiranje glasov.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

materializem ni dobra garancija za zakon. Ker če se po vajino nista poročila samo zaradi financ se tole ne bo dobro izšlo. Pa še majhnim otrokom tak cirkus ni všeč.

Ne, nisi edini/edina. :)) Nekateri ljudje svoji poroki pripisujejo prevelik pomen. Bistveno je tisto, kar pride po poroki. Nobena “sanjskost” poroke tega ne more dati. :)))

Đizs, a ste fauš al kaj. kaj koga stane da daste en glas, sej ni treba plačat za to…en klik pa je. Pa kaj če niste vi za poroko… pustite ljudem, da so srečni. keri izgovori :))

Kakšna zavist? Sem le dala podala mnenje, kako na zakon gledam, klikajo pa naj tisti, ki na portal 24kur hodijo.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ne, nisi edini/edina. :)) Nekateri ljudje svoji poroki pripisujejo prevelik pomen. Bistveno je tisto, kar pride po poroki. [/quote]

Otroci… :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, dotični osebi sta bili moderni in sta za to (otrok) poskrbeli pred poroko. :)))

Ti si pa pač bolj tradicionalistična, boš ša po poroki, a ne? :)))

Matjažko, bomo videli..Ni dobro vnaprej stvari napovedovati, da se mi ne boš potem smejal. :)) Previdnost je mati modrosti.

Je pa res, da imam praviloma tradicionalno stališče.

Ni šans! Lahko pa glasujem za naj LOČITEV!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ne, nisi edini/edina. :)) Nekateri ljudje svoji poroki pripisujejo prevelik pomen. Bistveno je tisto, kar pride po poroki. [/quote]

Otroci… :))[/quote]
Problemi..:)))

Integrali po najmanj dveh spremenljivkah in diferencialne enačbe enačbe drugega reda :)))
Vse rešljivo po tradicionalnih metodah. No, pri diferencialnih enačbah in dinamičnih sistemih je moderno kakšno simulacijo uporabit. Drugače se predolgo rešuje :)))

Snoopko, lepo da si spet tu, sva mislila z Matjažkom, da sva te nehote razjezila. :))

Brez skrbi nista. Sam nerodno mi je mal ker mi srčkaste vzdevke takole javno nadevaš :))))

…veliko je pa takšnih, da če bi bila previdna (še) ne bi bila mati…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Previdno na cesti, če je spolzka? Mali gas, jap… 😉
Ali ti verjetno bolj tekaš po zelenih livadah kot pritiskaš na plin, iščoč sočne travne bilke? Previdno pred lovci na trofeje, da te ne bo (spet) dobil kak kaveljc na muho, ker znaš biti zanimiva, saj pri nas so samo srnice. Vsa sreča zate, ni pa levov in gepardov tu pri nas. 😀

…veliko je pa takšnih, da če bi bila previdna (še) ne bi bila mati…. ;)[/quote]

On – Tu pa morajo biti moški previdni, ker so nekatere ženske namenoma neprevidne.

Matjažko, ne vem o kakšnih trofejah ti govoriš. Sicer pa lovce na trofeje hitro spregledam, tako da ni panike.

Snoopko, nerodno naj ti bo le toliko, kolikor je meni, če mi javno rečeš “moja antilopa”. :))

Sem hotel samo povedat, da nisem jezen. Tisto sem pa moral napisati, ker je šel direktno nate! Tako da ja, prav imaš jaz sem začel :)))

Aja? A nam zaupaš kaj jih izdaja? Poleg razstavljenih trofej, kar je najbrž vsem jasno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close