Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prosim za dobre predloge kam čez vikend- katere terme???

prosim za dobre predloge kam čez vikend- katere terme???

Kot sem že napisala, sem zelooo utrujena in sita vsega, z družino bi šla rada nekam čez vikend. Katere toplice priporočate? Razen, Čateža.
Ne bi kuhala, torej pol penzion, pa dobra zabava za otroke mora biti. (ala Čatež) samo ne bi šli v čatež.

tako zmešano sem napisala !!!???? saj veste kaj hočem, a ne!

Vnaprej hvala za dobre predloge

Stric Google ima odgovore na vsa tvoja vprašanja.

pa kaj se razburjaš, pomiri se, drugič ne odpiraj takih tem, kjer ne znaš pomagati oz nič pametnega povedati

kaj ti pomaga če nekje piše ( na googlu!!!! -še dobr da si mi povedala) da je vse oh in sploh, potem pa si ves razočaran ko si enkrat tam

zato mi tako veliko pomenijo izkušnje nekoga ki je “tam nekje” bil in je bilo res vse lepo …

bla, bla, saj ne vem zakaj ti sploh kaj pišem,

Terme tritisoč. Se vam splača vzet tamalo hiško in polni penzion v Termalu. Mi smo bili v jesenskih počitnicah in je bilo krasno! Razlika med pol in polnim penzionom – minimalna, kuhajo pa odlično!!!
Rezervirali smo kar preko interneta.
Za otroke imajo tudi miniklub, kadar niso v bazenu… sicer smo bili pa ves čas v bazenu.
Š.

ŠŠŠ hvala ti za predlog že hitim gledat.

Temo si odprla sama, o razburjanju bi pa tud lahko debatirali… 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Topolščica?

kaj pa Laško?
baje ima super bazene v novem delu pod kupolo, tudi s tobogani.
lp

Edini minus je v moravcih, da NI prehoda med bazeni in hotelom..To pomeni da si četudi bivaš v hotelu jeseni/pozimi/poleti kot enodnevni gost in se moraš gužvat v kabinah in vlačit vse s sabo in preoblačit…So lepe če te to ne moti..Nas to blazno moti in ne hodimo tja….

Sicer priporočam olimije Sotelia BReza/ direkten dostop preho zaprtega hodnika greš kar v kopalnem plašču…za otroke imajo igralnice ( več jih je ) kljnižnico, igrala, animacijo, svet savn , agua bar, …Kuhajo božansko …Mi smo letos že bili 2krat in še bomo šli…Vredno denarja…Ni pa poceni…Uživajte….

sej piše, da je potrebna počitka, tko da ji razburjanje odpustite 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close