Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo prosim ponudbo-koliko stane

prosim ponudbo-koliko stane

Prosim ponudbo, ali vsaj če veste koliko bi koštalo:

1. mali d.o.o, ni davčni zavezanec:
– 2 zaposlena obračun plač,
– samo cca 2 vhodna in cca 2 izhodna računa na mesec (pomeni včasih 3 vhodna in 0 izhodnih in obratno
– nekajkrat na leto posodim podjetju, potem da si to vrnem ko mi stranke plačajo (največ čakam od državnih podjetij:(
– vse ostalo kar je nujno za oddati državi (ne vem kaj vključuje)
– koliko na letni ravni spremeni če je samo 1 zaposlen (družinsko podjetje je in žal vse šteje).

Koliko bi taka reč stala letno (in da je tudi račun 1x letno po možnosti, ni pa nujno). Ni nobenih dnevnic, kreditov, najemov zemljišč, obračunavanja benzina in ne vem česa, nabava materijala ali plačilo dobaviteljem je vključena v tista 2 računa mesečno.

2. Ali bi bilo kaj bolj ugodno, če bi preoblikovala iz d.o.o v s.p? Prihodkov je sicer toliko, da pokrije plače, pa da je nek minimalni zaslužek, da se živi (druge službe ne najdem na trgu kot da se mučim sama, heh).

Hvala za ponudbe, verjemem da bi raje slišali povpraševanje od Mercatorja ali Pošte slovenije hehe, ampak dejmo se potrudit za ta male mravljice in dat kako ponudbo.

Upam si trditi, da vam lahko pripravim zelo ugodno ponudbo….. Žal je možnost plačevanja enkrat letno skorajda nesprejemljiva, saj mora vsak (pre)živeti s svojim poslom – sicer propade (se pravi, da bi tudi vi težko pristali na to, da vam stranka plača storitve enkrat na leto, saj si v tem primeru niti rednih plač ne bi mogli izplačevati). V kolikor ste zainteresirani se mi javite na mail “pomoc.racunovodstvo@gmail.com” in našli bova pravo rešitev….

Hvala. Sicer imam ravno zaradi tega probleme, ker ko dobim plačano, je to konkretno, ampak do takrat moram delati zastonj – večja podjetja so me že večkrat tako nategovala dokler nisem naredila vsega do konca, ker imajo denar za projekte, ampak ko pošljem ponudbo so oni šele namenili denar nekam drugam, in dokler ponovno v projektih predvidijo zame stroške, moram bit maravlja.
Moj računovodja je na srečo velik, tako da se preživlja z drugimi in mi je sam rekel da mu je manj dela, če je 1 ali 2 računa letno. Ampak ko berem tu po forumu, da za dvojno ceno pri drugih podjetjih dobijo 10x več (dnevnice,benzini,krediti,najemi..) se malce zamislim, in potipam, če je kje še kaj.

Je še kdo?

Pozdravljeni!
Tudi jaz Vam lahko pripravim zelo konkretno in cenovno ugodno ponudbo. Tudi plačilo 1 do 2 letno ni težava.
V ceni pokrijem vse vključno z bilanco, dnevnicami – potnimi nalogi, krediti, subvencijami,….
Za bolj podrobno ponudbo se mi javite na info@domen-rs.si. Lp

Pozdravljena !

Pripravim Vam cenovno ugodno ponudbo. Plačilo takrat ko imate priliv oziroma po dogovoru.

Za konkretno ponudbo se mi javite na erst@siol.net.

Lep pozdrav

Pozdravljena,
za tako “mali” d.o.o. je moja primerna cena 480,00 eur letno in vključuje vse, kar ste opisala. Če ste zainteresirana, me pokličite na 031 616 284.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close