Najdi forum

PROSIM POMAGAJTE !!

Kupila sem prenosnik ACER in ne znam izklopit zadeve in sicer:
ko sem z miško postavljena na kar koli, mi tisto kar avtomatično vklopi..npr. odprem finance neko stran in če je miška slučajna na neki fotki, se ta kar avtomatično odpre…kako to izključim, da bom odpirala samo tiste strani, ki jih bom jaz potrdila.Zdaj moram skoz pazit, kje je miška.
Pa še nekaj: v Windovsih imam mapo history in temp… kako se v WIN EP te mape lahko poglede.Meni namreč ne pokaže npr. v history po dnevih in kje sem srfala…hvala za pomoč

V mapi History so le podatki o obiskanih straneh, v temp pa začasne datoteke, ki jih windowsi in ostali programi uporabljajo za svoje delo.

Zgodovino po dnevih pogledaš tako, da greš v Internet Explorerju na menu View, si izbereš Explorer Bar in nato History. Do zgodovine prideš tudi z pritiskom Ctrl+H ali klikom na ikonco v Standard Button baru (urca z zeleno puščico v nasprotni smeri urinega kazalca)

A tisto z mišjo se ti dogaja le na internetnih straneh ali tudi drugje v windowsih?

kako pa temp…odprem, da vidim kaj vse je notri

Temp enostavno pogledaš z raziskovalcem ali kakim drugim file managerjem.

Se pa ta mapa nahaja v mapi Local Settings, ki je skrita, tako da moraš najprej nastaviti, da ti raziskovalec prikaže tudi skrite mape in datoteke.
Tools –> Folder Options –> jeziček View –> poišči Hidden files and Folders in nariši pikco pri Show hidden…

imam sicer slovensko verzijo, ampak jezička View-pogled jaz v orodjih nimam….

Pišem na pamet, ker nimam slo polkenc.

V Raziskovalcu (ne Internet Explorer) pojdi na menu Orodja in izberi Možnosti Mape. Klikni na jeziček Pogled in poišči Prikaži skrite datoteke in mape.

Ja tako je.

Lp

ja to pa imam že označeno..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close