Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem prosim nujno – varnostni šraufi na gumah – kje bi mi jih odstranili?

prosim nujno – varnostni šraufi na gumah – kje bi mi jih odstranili?

Lepo pozdravljeni.

Kupila sem rabljen avto, ki ima gor letne gume. Lastnik mi je povedal, da so gor varnostni šraufi, da zato mi morajo v kaki avtomehanični delavnici le-te odstraniti, da bom lahko dala gor zimske gume ter navadne šraufe. Sedaj pa sem že v treh vulkanizerskih delavnicah povprašala in v renault avtohiši in delavnici, pa nikjer nimajo takega ključa.

A kdo mogoče ve, v kateri servisni ali vulkanizerski delavnici na Celjskem bi lahko imeli tak ključ, da bi lahko menjala gume, ker je zadeva res nerodna, jaz pa rabim avto z zimskimi gumami. Ker sem imela pred kratkim prometno nesrečo, se seveda ne upam voziti s temi letnimi gumami, čeprav imajo dober profil. Strah je pač prisoten.

Prosim za pomoč in nasvete. Najlepša hvala

Ponavadi je tako, da se poleg varnostnih vijakov dobijo tudi nastavki za kljuc, s katerimi je mozno odvijaciti te vijake. Se splaca malo po pobrskati po imeniku in poklicati vse vulkanizerje in jih povedati, da nimas nastavkov. Sam imam dobre izkusnje z vulkanizerjem LAH v Trnovljah.

Različnih nastavkov je malo morje. Imajo jih edino trgovine(v kompletu s šraufi) in tatovi…

New Report

Close