Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prometno dovoljenje

prometno dovoljenje

pomagajte mi prosim 🙂

preden obrnem celo hišo na glavo mi povejte, ko odjaviš vozilo iz prometa a ti dajo nazaj prometno, ali jo obdržijo…

res se ne spomnem 🙁

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Se bojim, da bo treba celo hišo obrnit na glavo. Prometno ti vrnejo, samo udarijo gor žig, da je vozilo odjavljeno …

Ampak po mojem ni panike – greš po duplikat oz. potrdilo, da je odjavljeno. Rabiš za prodajo? Pokliči nekam, kjer delajo prepise.

ojej…matr res ne vem kam sem jo vtaknila…hmmm

ne za prodaja…spet bi ga registrirala 😉
kaj pa rabim za potrdilo?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Ma dej poklič. Po mojem ne rabiš nič, razen osebnega dokumenta. Isto kot če ti prometno ukradejo.
Je nisi spravila kam v avto?

ma ne vem kje je…matr sem sklerozna…jao pa pri teh letih…kaj šele bo 😀
eh nekaj že uredim 😉

6 prednisone prednisone without prescription buy prednisone without a prescription best price
https://prednisonet.online how to buy prednisone
prednisone 25mg from canada prednisone 10 mg over the counter prednisone where can i buy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close