projekt “stoletja”
Enostavno kupiš takšnega, ki je natanko tak kot tvoja koža.Probaš na meji z vratom (tam kjer je kost obraza) in se mora natančno ujemat. Vem, probat moraš res vse odtenke, kar ti bo vzelo ogromno časa, ampak ko pa enkrat najdeš, se potem držiš tega. Meni ga je določila neka vizažistka in je res ta pravi. Poleg tega je pomembna znamka, sestava, kako dobro prekriva,…zelo pomemben je nanos in fiksiranje s pudrom v prahu.
Glede znamk pa raje ne bi, ker uporabljam profesionalnega in se ga ne opazi..no mogoče Revlon,Chanel (odsvetujem pa Loreal in Max Factor), odvisno od tipa tvoje kože in seveda želja.
Joj, to je tudi zame hud zalogaj!Neznansko srečo moraš imeti, da ti uspe kupit pravega.Raje ne povem, kolikokrat sem se že usekala, flaške z zgrešenimi pudri so se mi še dolgo valjalje po kopalnici.Enkrat so mi v parf.Limoni svetovali pregrešno drag Shiseidov tekoči puder.Jasno, bil je veliko pretemen zame.Žal to opaziš šele na dnevni svetlobi.Pa še vrnit ga nisem mogla, ker je bil uporabljen.Želim ti veliko sreče pri nakupu.
Forum je zaprt za komentiranje.