Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style program za frizure

program za frizure

Hay!
Ima kdo program, kjer daš svojo sliko gor in potem menjuješ frizure, da vidiš, kako ti pašejo? Vem, da je blo že govora o tem, pa vseeno prosim za pomoč. Če mi lahko kdo pošlje link alpa fajl od programa. Gledala sem za cosmopolitan makeover, pa sm si dol potegnla enga, ki ima virus…. 🙁
LP

Draga Bonbončica.
Ti programi so ”out” in jih nihče ne uporablja. Dober frizer mora poznati vse kombinacije in oblike obraza, priporočiti barvo…Ti programi so bili aktualni pred desetimi leti. Meni so se frizure in barve zdele obupne, zastarele, klasične…Ni se obneslo.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

prosim za program oblikovanja pričesk

Pozdravljeni…

Ti programi ne delujejo,ker ne upoštevajo vaših vrtincev,kvalitete vaših las,rasti las,debeline las…pa še bi lahko našteval-tako, da se jaz poplnoma strinjam z gospodom Stevom…frizer je tisti,ki te usmeri in ti svetuje najprimernejšo obliko frizure in barve.Lep pozdrav
BOŠTJAN

Res so brezvezni ti programi. Da nardiš eno konkretno “zlitino” tvojega obraza in frizure in še vskladiš dimenzije, ti vzame kar neki časa, potem pa še bilokatero frizuro in barvo daš gor, zgleda obupno. Dober frizer ti takoj pove par opcij, ki bi ti pašale.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close