Program za faksiranje
Pozdravljeni.
Imam računalnik, nanj pa priključeno epsonovo multifunkcijsko napravo, ki pa nima funkcije faksa (je samo printer, kopirc in skener). Računalnik seveda lahko povežem v telefonsko omrežje (ima vgrajen modem). Zanima pa me, če obstaja kakšen neplačljiv program, dostopen na netu, s katerim bi jaz moj računalnik in tiskalnik/skener občasno lahko uporabila tudi za sprejem ali pošiljanje faksa.
Za vse odgovore vam najlepša hvala.
Da bi napravo prepričala da je fax, čeprav to ni verjetno ne bo šlo.
Če pa imaš v računalu fax modem, potem poglej semle http://www.brothersoft.com/Utilities_Fax_Download_List_1.html
No, medtem sem se lotila branja helpa v windows xp in mi je uspelo usposobiti fax konzolo (programček, ki je del windowsov ali ofica, nekaj od tega, samo aktivirati ga je treba) in tudi že poslati in sprejeti faks:)) Prejeti faks se shrani v datoteko, ki jo lahko potem po želji tudi sprintam. Dokument za pošiljanje (če ni v e-obliki) pa lahko poskeniram in potem faksiram tako, da uporabim v programu za skeniranje opcijo Print in za printer izberem faksiranje. Pa še iz officeovih programov lahko pošiljam fakse. Uglavnem, sem uspela urediti, kar potrebujem.
Hvala vseeno za pomoč.
Forum je zaprt za komentiranje.