Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Program Svit – koliko časa traja, da dobiš izvid

Program Svit – koliko časa traja, da dobiš izvid

V soboto sem na pošti oddala program Svit – kdaj lahko pričakujem izvid?

Hvala.

jaz sem dobila v roku enega tedna

Tudi jaz sem oddala na soboto. Izvid je bil v sredo ali četrtek.

Odgovor na objavo uporabnika
Bella637, 17.08.2021 ob 13:18

V soboto sem na pošti oddala program Svit – kdaj lahko pričakujem izvid?

Hvala.

Če je negativen bo hitro že čez par dni ..če pa pozitiven pa lahko traja okrog 10 dni..jaz sem dobila pozitivnega sem takoj vedela da nekaj ni vredu ker izvida ni dolgo bilo ..ponavadi sem dobila že čez 4 dni.

sonja112, 17.08.2021 ob 17:14

Če je negativen bo hitro že čez par dni ..če pa pozitiven pa lahko traja okrog 10 dni..jaz sem dobila pozitivnega sem takoj vedela da nekaj ni vredu ker izvida ni dolgo bilo ..ponavadi sem dobila že čez 4 dni.

Pa potem? Je bilo vse ok na kolonoskopiji? Je hudo?

Bella564, 17.08.2021 ob 19:47

Pa potem? Je bilo vse ok na kolonoskopiji? Je hudo?

Še nisem bila še čakam da mi javijo kdaj bom naročena..prejšnji teden sem dobila svit izvid pozitiven upam da bo vse ok..ker me daje panika ..ker zdaj vsi nekoga poznajo ki dobil pozitivno in vsak imel raka.

sonja112, 17.08.2021 ob 21:38

Še nisem bila še čakam da mi javijo kdaj bom naročena..prejšnji teden sem dobila svit izvid pozitiven upam da bo vse ok..ker me daje panika ..ker zdaj vsi nekoga poznajo ki dobil pozitivno in vsak imel raka.

Kakor so ti pregledi super, pa je to čakanje zoprno. Je pa res, da tudi če kaj najdejo, je to zgodaj in ozdravljivo. Večinoma odkrijejo polipe, ki bi čez leta lahko postali rakavi.

Držim pesti za vas!

Mene 1.9. čaka še Dora, stara sem pa 54.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close