Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Prof. izdelki za lase iz salona- MY ASS

Prof. izdelki za lase iz salona- MY ASS

Imam tanke in precej slabe lase, ki pa so še slabši, če jih vsak dan ne polikam. Zato sem rekla da bom dala malo več denarja in v salonu kupila kvalitetno zaščito pred likanjem. Doma sem imela sprej od Syosa, ki mi ni bil všeč.

Svetovali so mi Osis+ flatliner, zadeva stane okrog 15 eur. Ok, naj bo. Kupim, doma posprejam po laseh, smrdi enako kot Syos. Ker sem imela doma še tudi tega, grem pogledat sestavine. IDENTIČNO. Niti vrstni red sestavin ni spremenjen. Saj oboje je od Schwarzkopfa, ampak vseeno. Za identično sranje v manjši drugačni embalaži sem dala 5x več kot v navadni trgovini.

No, nič več me ne naserjejo. Kupujem samo še v navadnih trgovinah po akcijskih cenah, pa še to je preveč.

Ja res je in v kozmetični industriji je še polno identičnih nategov kot je tale, ki si ga ti odkrila.

Men je ta Syos tud čist zanič. Res rabi reklamo ampak počasi le spoznaš, da je lažna!

Angryalot meni je za lase ful dober novi sprej od Pantena Aqua, lepo diši, cena je mislim da okoli 3 € in lasje se po likanju lepo svetijo, preverjeno! Tile razni “samo v salonih” tudi mene ne vidijo več, nateg na kvadrat!

kakšne pa imate izkušnje z izdelki KEUNE?

Prisegam na Kerastas izdelke. Imam tako občutljive lase, da ko sem si jih dva tedna umivala z navadnim šamponom iz marketa, mi je na glavi ratala slama.

schwarzkopf… glede na svoje izkušnje je to edina znamka ki ji še zaupam….

Meni so tudi dobri, Syoss lak je perfekten, res prime in drži, pa zelo malo ga rabiš, barve so superca. Ko so dali iz trgovin preliv Polly County, so ženske celo prosjačile voznike kamionov, naj za boga najdejo njihovo barvo preliva še kje v tujini- stare zaloge.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close