Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine PRODAMO STANOVANJE KRANJ

PRODAMO STANOVANJE KRANJ

Prodamo 1 sobno stanovanje v Kranju, lokacija Planina I, 36 m2, nadstopje VP/7, v celoti obnovjeno in opremljeno. Obsega: kuhinjo z jedlinico, dnevno sobo, spalnico, kopalnico , hodnik in klet. V bližini vsa infrastruktura. Vseljivo maja 2008.

Pozdravljeni jst se tudi zanimam za nakup stanovanja vendar ker ga kupujem sama bi lahko odštela največ 70000 evrov

V kolikor se cena mogoče ustrza me prosim obvestite.

Hvala, lep pozdrav
L,

POzdravljeni!

Cena stanovanja je nastavljena na cca 82.000, tako da je vaša ponujena cena absolutno prenizka, smo pa pripravljeni nastavljeno ceno še nekoliko znižati.
V koliko ste zainteresirani me lahko pokličete na 040 415722.

Lep pozdrav!

SJ ENI LAHKO MATE TUD 70 000 ENI PA NIMAMO NITI 1000 ME PRAV ZANIMA KAKO SO Zasluženi te denarci? sigurn z trdim delom in velikim žulom. hahaha
ta država je u k…

Kaj pa če je vzela kredit, ker nujno potrebuje stanovanje, pa je to največ kar si lahko privošči? Kaj pa če je kaj podedovala? Kaj pa če je zadela na lotu? Kaj pa če je delala in 10 let dajala denar na stran, vlagala v sklade, … ??
Ne, to itak ni možno, kajne? Zakaj Slovenci tako radi in tako hitro obtožujemo druge?

No, pa saj nima smisla… LanaAna, upam da ti je uspelo dobiti stanovanje.

LP

Daj Sandi umiri se malo no! 70.000 € pa ja ni noben denar danes. Žal.

Pozdravljeni,

Sandi ,naj ti povem da nameravam vzet kredit.

Če pa ti nimaš niti 1000 evrov, je pa mogoče problem v tebi ne v drugih in državi.

Lp
Lana Ana

Da 70000 ni velik denarja?! Men je to zelo veliko denarja, pa lahko rečem da imam mesečne prihodke v višini trikratnika povprečne slovenske mesečne neto plače. Lexus ima zgleda ali čudovito bajno plačo ali pa svoja pričakovanja glede količine denarja oblikuje samo na osnovi nepremičnin, ki jo je pridobila (ali kupila) še ko je bil nepremičninski balonček manjši (ali ga sploh še ni bilo, ker ga Jazbinšek še ni začel pumpati)…

PS:sANDI – 1000 EVROV danes težko prislužiš, pri nepremočninah je pa res drobiž takšen znesek – sam tudi to se bo eventualno obrnilo

Lexus nima veliko denarja, niti ni profitiral po Jazbinšku ampak vseeno ne govori, da je 70.000 € veliko denarja, ker žal to ni. Kaj pa lahko kupiš za ta denar? Malo poglej cene hrane in drugih dobrin po trgovinah. Kupiš dva malo boljša avtomobila in to je to. Če je to zate veliko denarja, potem OK.

Ko govorimo o stanovanjih je 70.000 € solidna osnova za kredit.

Izjavi Sandija
Sandi: SJ ENI LAHKO MATE TUD 70 000 ENI PA NIMAMO NITI 1000 ME PRAV ZANIMA KAKO SO Zasluženi te denarci? sigurn z trdim delom in velikim žulom. hahaha
ta država je u k…

Sandi: Men je to zelo veliko denarja, pa lahko rečem da imam mesečne prihodke v višini trikratnika povprečne slovenske mesečne neto plače.

Zdaj te pa ne razumem najbolje ali ne znaš z denarjem ali pa ne vem…

Antonio jaz sem drugi Sandi – tako da ne bo prevelike zmede:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close