prodam
Lep pozdrav,
prodam del nepremičnin oz. dva postopka na sodišču. Zadeva je sledeča: solastnica ene stavbe ter več zemljišč sem na sodišču podala predlog za razdružitev nepremičnega premoženja- sva le dva solastnika. Zadeva je v zadnji fazi in sicer je pred nami narok za izplačilo mojega deleža nepremičnin (več tisoč eur- sodno ocenjenih), v kolikor mojega deleža solastnik ne bo izplačal, gredo nepremičnine v sodno prodajo- dražbo, kjer se bo izkupiček razdelil v sorazmerju med obstoječima solastnikoma). Nepremičnine niso obremenjene z nobenim pravnim sredstvom, ki bi kakorkoli omejevale lastninsko pravico, so v centru mesta (v SLO) in vredne nakupa.
Obenem teče tožba na plačilo uporabnine iz naslova iste stavbe, pri čemer naraščajo stroški solastniku iz meseca v mesec, saj gre za mesečno vtoževano vsoto, trenutno znaša le- ta nekaj tisoč eur. Zadeva je v fazi obravnave.
Ker nujno potrebujem finančna sredstva iz naslova nepremičnin, kje ne živim, me zanima, če kdo pozna koga ali katero podjetje, ki se ukvarja z odkupom nepremičnin oz. poslov na takšen način oz. v tej fazi. Pripravljena sem posredovati vso dokumentacijo osebno oz. skleniti posel, da bova zadovoljna jaz in kupec.
Vljudno prosim za kakšen kontakt. Hvala!
Forum je zaprt za komentiranje.