Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Prodam – Xsara 1,6 l.98

Prodam – Xsara 1,6 l.98

Prodam xsaro 1.6, 65 KW, 3 vrata, abs, avtomatska klima, 4 varnostne vreče, servo volan nastavljiv po globini in višini, voznikov sedež nastavljiv po višini, tonirana stekla, el.sprednja stekla, el. nastavljivo ogledalo, deljiva zadnja klop, vzglavniki spredaj in zadaj, radio s cd + 6 zvočnikov.

Redno servisiran (računi), dobro ohranjen, nov sp. in zadnji izpušni lonec, nov akumulator, obnovljen plin klimatske naprave, zimske in letne gume.

Cena 950.000 sit

tel: gsm 041-729361

Prevoženih 191.000 km, reg. do 11/05

Mene zanima kako se kaj obnese citroen xsara?
Je kaj problemov z elektroniko ipd.?
Kakšna je poraba in stroški vzdrževanja?
hvala

Hojla!

S porabo je takole. Vso zimo, kljub mrazu je bila povprečna poraba 7,2l. (moje relacije vsebujejo približno 2/3 izvenmestne in 1/3 mestne vožnje) Z omenjeno xsaro sem naredil tudi veliko potovalnih km, kjer se poraba vrti od 6 – 6,5l. Ob uporabi klime tudi v najbolj vročih dnevih nisem opazil, da bi se poraba bistveno povečala.

V vsem tem času, sem razen rednih servisov imel praktično samo eno okvaro nekega senzorja na vžigalni tuljavi, kar me je stalo 30.000 sit. Resnično avto samo tankam in se vozim. Zamenjal sem popolnoma vse, kar je predvideno ob rednih servisih.

Ob takem vzdrževanjem xsare na pooblaščenem servisu Trobec v Lj. stane redni servis okoli 35.000 – 50.000 sit. Seveda se dele lahko dobi tudi drugje ceneje, kar se pa dela tiče, pa so na pooblaščenih servisih kar dragi (vendar tako kot tudi na vseh ostalih pooblaščenih servisih drugih znamk) . V primerjavi z ostalimi avtomobili enakega ranga vzdrževanje xsare ni drago.

Sam sem bil z avtom izredno zadovoljen in še danes komej verjamem, da v vseh teh letih nisem imel nobenih težav. Če ne bi pričakoval otroka (prtljažnik, 3 vrata), xsare sigurno ne bi prodajal. Vredna nakupa!!!

gggggggggggggggg

sem se naslonil na tipko:)
hvala za informacije. jaz bi vzel leto ,dve novejši letnik in s 5 vrati. potem sem imel prav:za to ceno se da dobiti zelo udoben in bogato opremljen avto, ki ne stane preveč.
velik sreče s prodajo!
lep pozdrav

New Report

Close