Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine prodam stanovanje v NM

prodam stanovanje v NM

Prodam 2 sobno stanovanje v Bršljinu v NM, sredi poslovnega in trgovinskega centra, zraven bloka otroško igrišče. Šola in vrtec v bližini. Stanovanje ima lastno centralno na plin, je obnovljeno (okna, vrata, laminat…). Oprema ostane po želji noter, kuhinja je po meri iz masivnega hrasta, stara 2 leti. Štedilnik je priklopljen na plinovod, tako da jeklenke ne potrebujete, ravno tako je na plinovod priklopljeno gretje vode (torej brez el. bojlerja). Stanovanje je v tretjem nadstropju, blok ima domofon.
Pripadajoči sta še 2 kleti in parkirni prostor. Okvirna cena je 85000 €,
vselitev možna še letos.
Informacije na tel. 051/237-408
Vse ostalo po dogovoru, za resne kupce.
Lp

Še to- v stanovanju vsa optika, tako da operaterje lahko izbirate (telemach, siol, T2).
Lp

Kdo pa je zate resen kupec?!?

Resen je tisti, ki kupuje z denarjem.
Takih, ki bi, pa nimajo imam že vrh glave na ogledih.
Zakaj na oglede hodijo ljudje, ki vedo, da nimajo denarja za nakup?????
Kr neki, no.
Kao vsi si želijo v našo ulico, ko pa omeniš denar pa mečkajo u trikrasne.
Saj bi počakala, ni panike, lahko tudi v dveh delih, ni mi do zajebavanja folka, ker vem kako je lahko hudo.
Ampak do neke mere.
Če pa bi rad kupil nekdo, ki kao čaka denar z “lota”, naj mi ne krade čas.
Lp

Meni je pa šlo ob kupovanju najbolj na jetra to, da je vsak rekel, če sem resen kupec. Mi je zelo žal, ampak si ne predstavljam, da bi samo za špas hodila na oglede in s seboj še vlačila malega otroka.
In glede denarja-mogoče ljudje imajo, pa še čakajo na boljšo priložnost. Tudi mi smo na ogledih rekli, da smo za stanovanje pripravljeni odšteti določeno vsoto, kjub temu, da je bila v oglasu postavljena cena za kake 20.000 večja. Mogoče smo takrat izpadli neresni, vsaj v tvojem primeru vejretno bi. Pa smo konec koncev kupili taisto stanovanje, ampak nam je bila lega bolj všeč in še nekaj pomembnih dejavnikov, za mnogo višjo ceno. Tako da…si mislim, da ljudje tipajo, koliko boš pripravljena ceno spustiti. Vsaj v teh časih, ko se nepremičnine praktično ne prodajo in se napoveduje drastičen padec cen mislim, da je tako.
Uspešno prodajo ti želim!

Kakšna kvadratura pa je v tem stanovanju? Če je stanovanje na dobri lokaciji in ni staro več kot 10 let, ima verjetno realno vrednost okoli 6o-70 tisoč evrov, v kolikor je kvadratura vsaj dobrih petdeset kvadratov. Čez dve leti bo vredno 40-50 tisoč.

Kakšna kvadratura pa je v tem stanovanju? Če je stanovanje na dobri lokaciji in ni staro več kot 10 let, ima verjetno realno vrednost okoli 6o-70 tisoč evrov, v kolikor je kvadratura vsaj dobrih petdeset kvadratov. Čez dve leti bo vredno 40-50 tisoč.

Trancer ima stekleno kroglo kjer mu kaže cene nepremičnin…tako, da to ni kar tako. :)))

Antonio, ti se moraš pa naučit citirat.
Greš spodaj na Citiraj sporočilo, klikneš in pišeš po koncu citata (da ostane tisti quote v oglatem oklepaju).

Trancer, daj poglej še za Gorenjsko, kaj se bo tam dogajalo v prihodnjih letih. Zanimajo me turistična središča, oziroma natančneje Bohinj, Bled in Kranjska gora.

Trancer, mal preveč sanjaš.
Po želji. :o)))

Hehe, bomo videli kdo sanja čez 2 leti. 😉

Čez 2 leti???
Kar sanjaj dalje.
Pod ceno ga ne mislim dati niti v sanjah.
Ga bom raje obdržala, pa magari enkrat dala otroku, če bo tko.
Nisem butasta, da bi se pustila izsiljevat.
Nič hudega, bo pač moje dete melo streho nad glavo za svojo družino, jaki problem.
Raje šenkam otroku, kot da prodam pod ceno tujcu!!
Zakaj bi, če ni potrebe???
Lp

Kdo te pa sili, da prodaš “pod ceno”? In kje sploh piše, da je prodaja stanovanj po (bistveno) nižjih cenah dejansko “pod ceno”? Morda pa so stanovanja zgolj nenormalno precenjena že v izhodišču. Če je nekdo kupil pred enim letom novo garsonjero v Ljubljani za 150 tisočakov in mu ta v treh letih na trgu izgubi pol vrednosti, si je pač sam kriv, da je kupil precenjeno stanovanje. Doooh. 😀 Nihče pa nikogar ne sili nič prodajat. Vsak lahko ostane tam, kjer je, indefinitely. 😉 Razen tega bistveni padec cen nepremičnin(še posebej starih stanovanj) ne pomeni padec za eno ali dve leti potem spet hopsasa smo že nazaja na extremnih cenah, ampak pomeni padec za 30-80%(odvisno od lokacije in trenutne precenjenosti) v roku dveh, maksimalno treh letih, potem pa bodo take cene stagnirale oz. po določenem času zelo zmerno rasle 10-15 let. Kdor bo hotel prodati stanovanje v tem roku(in takih bo več kot malo), ne bo imel druge možnosti kot da proda po takrat veljavni tržni ceni.

Tržno ceno diktira tržišče oz. ponudba in povpraševanje. Tako visoke cene so produkt premajhne ponudbe in velikega povpraševanja. Vsaka stvar postane precenjena, če je ni dovolj na tržišču.

Povpraševanje se je zmanjšalo zaradi ostrejših pogojov pridobivanja posojil in višjih obrestnih mer. Zaradi finančne krize se bo bistveno zmanjšala tudi gradnja novih stanovanj, če jih ne bodo imeli komu prodati.
To pomeni, da ponudba ne bo rastla in dolgoročno to spet pomeni da bomo v situaciji premajhna ponudba in veliko povpraševanje. Čez čas bomo spet na istem.

O nekih časovnih okvirih je nemogoče govorit, ker če vprašamo 100 strokovnjakov iz podorčja ekonomije dobimo 100 različnih odgovorov. Zato pravim, da bi rabili čarobno stekleno kroglo.

Ti pa misliš, da se bodo kreditni pogoji kar čez noč spet spremenili in gradnja se bo čez noč zamrznila? Zanimivo je predvsem to, da najbolj mrzlično zagovarjajo rast ali ohranjanje cen nepremičnin njihovi lastniki in “nepremičninski strokovovnjaki” iz raznih agencij, hehe. Vsi ostali “nevtralnejši” so se že sprijaznili s padcem, ki je že danes dejstvo.

Kaj bi mi brez tebe :)))))

@Antonio_num1: a ni šaljivec tale trancer? Vsaj dolgčas nam ni več odkar nas navdihuje s svojo modrostjo.

Me zelo vesli, da vas zabavam in da se smejete. Smeh je pol zdravja, pravijo. 😉

seveda se smejimo, če si pa na trenutke smešen :))))

Hvala bogu. 😉 Rade volje sem smešen, talam zdravje. V bistvu sem ene vrste dohtar, ki zdravi s smehom. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close