prodam šotor-za dve osebi
Prodam šotor FERRINO MOVIN’ 2000, star 1,5 leto, dimenzije: 200×180 cm (za dve osebi), višina 130 cm, z manjšim predprostorom (IGLU).
Zunanji material je termoizolacijski aluminiziran poliester z lepljenimi šivi, notranji vodoodbojen in zračen, tla so iz aluminiziranega poliamida z lepljenimi šivi. Mreža za komarje. Zračniki. Notranji žepi za opremo. Temno zelene barve.
Cena: 20.000 sit
LP Klea
Živjo
Tehta okoli 5kg. Pri ceni lahko še malo popustim, a kaj dosti ne, ker je nov šotor stal 37.000 sit in glede na to da sem ga že sedaj ponudila za skoraj polovico manj in glede na to, da je bil le nekajkrat rabljen, cene kaj dosti ne bi spuščala. Koliko bi pa ti bil pripravljen dati zanj?
Pozdrav
Klea
Živjo
Glede teže- moja kolegica je lani cel mesec nosila še malenkost težji šotor, pa jo teža ni prav nič motila. Je pač vzela manj ostale nepotrebne krame (kot so npr. cunje- poleti lahko vse pereš-se hitro posuši, tako da ni potrebno prav veliko jemat s sabo) pa tudi sama sem bila z enim drugim šotorom na mesečnem pohajkovanju pa teža ni bila problem.
Če te še zanima- ceno spustim na 17.500 sit.
p.s. nisem vedela da si punca- sorry
LP Klea
Forum je zaprt za komentiranje.