Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prodam šotor-za dve osebi

prodam šotor-za dve osebi

Prodam šotor FERRINO MOVIN’ 2000, star 1,5 leto, dimenzije: 200×180 cm (za dve osebi), višina 130 cm, z manjšim predprostorom (IGLU).
Zunanji material je termoizolacijski aluminiziran poliester z lepljenimi šivi, notranji vodoodbojen in zračen, tla so iz aluminiziranega poliamida z lepljenimi šivi. Mreža za komarje. Zračniki. Notranji žepi za opremo. Temno zelene barve.
Cena: 20.000 sit

LP Klea

Koliko tehta, pa če bi se dal kej cenkat…

Živjo

Tehta okoli 5kg. Pri ceni lahko še malo popustim, a kaj dosti ne, ker je nov šotor stal 37.000 sit in glede na to da sem ga že sedaj ponudila za skoraj polovico manj in glede na to, da je bil le nekajkrat rabljen, cene kaj dosti ne bi spuščala. Koliko bi pa ti bil pripravljen dati zanj?

Pozdrav

Klea

Mislim, da je cena kar uredu za šotro Ferrino, ki slovijo kot dobri šotori. Seveda je pa cena odvisna tudi od ravnanja s šotorom npr. ali je ste ga kdaj zložili vlažnega itd, ker v tem primeru ga bi bilo potrebno impregnirat itd.

Ma, v načrtu sem imela šotor za kakšnih 15.000. Vem, da ne bom dobila ful hudga, ampak če ni keša, pač ni keša. No sej – itak je mal pretežek zame, ker ga mislim celo poletje nosit na hrbtu. lp, A.

Živjo

Glede teže- moja kolegica je lani cel mesec nosila še malenkost težji šotor, pa jo teža ni prav nič motila. Je pač vzela manj ostale nepotrebne krame (kot so npr. cunje- poleti lahko vse pereš-se hitro posuši, tako da ni potrebno prav veliko jemat s sabo) pa tudi sama sem bila z enim drugim šotorom na mesečnem pohajkovanju pa teža ni bila problem.

Če te še zanima- ceno spustim na 17.500 sit.

p.s. nisem vedela da si punca- sorry

LP Klea

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close