Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Prodam Hondo Jazz!

Prodam Hondo Jazz!

Prodam Hondo Jazz letnik 5/2006 61kW,1.4. Zelo ohranjena rdeče barve, servisna knjiga potrjena. Narejen servis na 19300km. Z novimi zimskimi gumami.Cena po dogovoru.
Avto je vreden ogleda in nakupa.
Telefon,031825074

Ali je bila karambolirana, kolikšna je cena

LP

Karambolirana, ne ni bila. Glede cene vam jo pošljem po e pošti ali pa telefonu.Pošljem vam tudi slike. V kolikor ste zainteresirani se bomo dalje dogovorili.

Zakaj pa prodajate nov avto?

Zato, ker sem dobila v dar avto staršev. Drugače je definitivno ne bi. Dveh avtov pa ne rabim. Po kakovsti pa sta enaka. Oba zelo dobra. Tukaj ni kaj dvomit. Lahko tudi povprašate prodajalce in serviserje hond.

Honda je že prodana.

Joj super starše imaš pa verjetno sama veš :-))))

Taki starši največ škode naredijo…namesto, da bi otroci sami delali in zaslužili za avto, ga dobijo v dar…pa da ne bi kdo mislil, da jim zavidam…

S tem se ne bi ravno strinjala. Tudi sama si služim denar. Vedno sem bila pridna in zdi se mi prav, da če lahko se naj pomaga. Tudi mi bomo po svojih zmožnostih svojim otrokom. Ali pa komu drugemu. Nihče ničesar ne nese v grob. Kdor da, ta dobi.

Anja ne se sekirati to je faušija.

Mojca!!
Te besede jaz ne poznam, ker nisem favš. Kaj hočeš, tako pač je. Pa še avto sem prodala zelo simbolično.

New Report

Close