Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine prodam 1,5 sobno stanovanje za bežigradom

prodam 1,5 sobno stanovanje za bežigradom

…funkcionalno (dnevna soba, spalnica, jedilnica, kuhinja, kopalnica), 52 m2, svetlo, lepo vzdrževano stanovanje, klima, vsi priključki, obnovljena fasada bloka, v bližini vsa infrastruktura.
ker kupujemo večje stanovanje, cena po dogovoru 🙂

lp,
andreja

koliko pa je cena? ziher ga cenite in pod 2500€/m2 ga ne date saj je vsa vaša mladost in z njo spomini v tem stanovanju?

sicer pa za 1,5 sobno stanovanje od 50m2 (ne vem od kje vam tista 2m2-morda ste šteli prostor pod radijatorjem) vam ponujam največ 1900€/m2.
lp
zekir

prodam servo motor z inkrementalnim enkoderjem za 17.000 €ur…

Sporocite Vas mail
LP

Posredujete za znanega ali neznanega kupca?

če bi bil jaz prodajalec z ozirom na to kar si napisal bi te vprašal, če imaš vsaj za burek :))))

Za burek nimam imam pa za “krompirušu” in ko jo bom jaz jedu, se bojo tebi sline iz globine tvojega duše cedile skozi usta.
Vi se preveč cenite in imate inkrementalni enkoder s pregorelim servomotorjem v riti. Vaša velika prepotentnost se vidi na domet od 100m, če ne še več.
Realna cena za stanovanja so še manjša od 1900€/m2, vse kar je več pa je zato ker želijo prodajalci namakati bele riti na hrvaški obali in kot sem že nekje napisal katero jo čez zimo prekljinjajo in pljuvajo, poleti pa “kiselijo guzice po cilem jadrani”.

LP
Vaš Zekir

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close