Prodali ste svoj DNK…
Naslov videa pa je “Dr. Charles Morgan on Psycho-Neurobiology and War”.
Samo en odlomek iz videa (32:50): You have the capacity to create any product, as long as you know the DNA sequence, you can insert it into a living system and you can remotely control it.
Marko prebrala sem vse, kar si napisal, samo na tem mičkenem forumu ne boš dočakal te frekvence, da bi razumeli tvoje poante. Tu gor so mali ljudje z dometom do psa, fejstbuka in piksne, kaj več pa ne. Če ne drugega te kakšne, ki tu gor non stop visijo in iščejo pozornost, pošljejo k psihiatru. V tujini je to lažje, ker ljudje razumejo in se poglobijo v vsa mnenja, razprave itd. Tu pa mini mini domet … do tangic in šanka in kako bo dedek pošlatal vnukinjo. Žal. Upam, da imaš kje drugje več razumevanja. Srečno!
Marko, res je, z DNK počnejo marsikaj in še marsikaj bodo. Ampak glede na to bi se, če že, moral bolj bati dajanja genetskega materiala kot cepljenja in po tvojem posledično patentiranja.
Sploh glede na tvoje razmišljanje o zdravilih – da niso učinkovita. Glavni problem patentiranja genov je itak, da razvoj zdravil posledično poteka počasneje. Zato me pri takih udarnih teorijah, kot je tale v uvodnem postu tudi zmoti to, da sploh zadeve ne razložite in grete najprej na prvo žogo človeka prestrašit. Res ne vem kaj imate od tega.
Kar se tiče mRNA cepiv in zdravil, pa mislim da je Covid situacija potisnila njihov razvoj in uporabo za kakšno desetletje naprej.
Še nazaj k DNK – čez tisoče let bo morda normalno, da bodo delali klone iz DNK naše dobe, kot je sedaj recimo normalno, da izkoplješ truplo in ga razstaviš v muzeju. Znanost zmeraj je in bo povzročala spremembe, dobre in slabe. In ljudje se jim prilagajajo. Če bi enmu pred 5000 leti zazvonil mobitel bi ga kap, nam je pa to normalno. Čeprav ima mnogo tudi negativnih lastnosti…
Pa ne zganjaj panike 😉
Resnica171, 14.07.2021 ob 12:51
Marko prebrala sem vse, kar si napisal, samo na tem mičkenem forumu ne boš dočakal te frekvence, da bi razumeli tvoje poante. Tu gor so mali ljudje z dometom do psa, fejstbuka in piksne, kaj več pa ne. Če ne drugega te kakšne, ki tu gor non stop visijo in iščejo pozornost, pošljejo k psihiatru. V tujini je to lažje, ker ljudje razumejo in se poglobijo v vsa mnenja, razprave itd. Tu pa mini mini domet … do tangic in šanka in kako bo dedek pošlatal vnukinjo. Žal. Upam, da imaš kje drugje več razumevanja. Srečno!
Saj vem, probal sem vseeno, ker kaj pa drugega preostane.
-misst-, 14.07.2021 ob 12:59
Marko, res je, z DNK počnejo marsikaj in še marsikaj bodo. Ampak glede na to bi se, če že, moral bolj bati dajanja genetskega materiala kot cepljenja in po tvojem posledično patentiranja.
Sploh glede na tvoje razmišljanje o zdravilih – da niso učinkovita. Glavni problem patentiranja genov je itak, da razvoj zdravil posledično poteka počasneje. Zato me pri takih udarnih teorijah, kot je tale v uvodnem postu tudi zmoti to, da sploh zadeve ne razložite in grete najprej na prvo žogo človeka prestrašit. Res ne vem kaj imate od tega.
Kar se tiče mRNA cepiv in zdravil, pa mislim da je Covid situacija potisnila njihov razvoj in uporabo za kakšno desetletje naprej.
Še nazaj k DNK – čez tisoče let bo morda normalno, da bodo delali klone iz DNK naše dobe, kot je sedaj recimo normalno, da izkoplješ truplo in ga razstaviš v muzeju. Znanost zmeraj je in bo povzročala spremembe, dobre in slabe. In ljudje se jim prilagajajo. Če bi enmu pred 5000 leti zazvonil mobitel bi ga kap, nam je pa to normalno. Čeprav ima mnogo tudi negativnih lastnosti…
Pa ne zganjaj panike 😉
Namen seveda ni bilo strašenje, pač pa informiranje. Seveda pa tudi mene take stvari prestrašijo. Zakaj pa ne, ko samo vidim to forsiranje s cepivi in ukrepi vsepovsod po svetu, ne morem ostati miren.
Marko_925, 14.07.2021 ob 13:24
Namen seveda ni bilo strašenje, pač pa informiranje. Seveda pa tudi mene take stvari prestrašijo. Zakaj pa ne, ko samo vidim to forsiranje s cepivi in ukrepi vsepovsod po svetu, ne morem ostati miren.
Zato pa je informiranje in ozaveščanje pomembno.
Več bo prebujenih in zavestnih ljudi, več je možnosti, da njihov fašistični plan propade.
Bolniki, ki obožujejo hitlerske pristope, pa bodo vedno obstajali.
Res je, in ti načini kako doseči čim večjo precepljenost so mnogokrat ponižujoči za človekov iq 😉 morda ravno zato toliko špekulacij kaj je za vsem tem in kakšni so načrti. Ker že pri informacijah in navodilih, ki nam jih podajajo, lahko jasno vidimo določene vzgibe v ozadju, potem nas pa postane strah, da so še dodatni.
Kako je tale virus prišel ven in zakaj…vse je možno, od tega da je nastal v naravi, preko tega da je pač en tam Homer Simpson po pomoti odnesu iz laboratorija, do tega, da jto plan svetovnih velesil ali celo veseoljčkov… izvedeli pa ne bomo nikoli. Koliko ljudi primakne svoj lonček k situaciji in s kakšnimi vse nameni, tudi ne moremno vedet, lahko le bolj ali manj drastično ugibamo.
Ampak mogoče, vsaj za trenutek, velja kdaj tudi pomisliti na najenostavnejšo razlago (in najenostavnejše razlage so baje najverjetnejše), to je, da bi radi dosegli zadostno stopnnjo precepljenosti, zadostno stopnjo prekuženosti in dovolj nizko stopnjo potreb po hospitalizaciji, vse z namenom, da bo tega enkrat konec in se lahko začne normalno gospodarstvo. Ker denarja za tako furat v nedogled, pač ni.
Anonimno 8037, 14.07.2021 ob 14:34
Res je, in ti načini kako doseči čim večjo precepljenost so mnogokrat ponižujoči za človekov iq 😉 morda ravno zato toliko špekulacij kaj je za vsem tem in kakšni so načrti. Ker že pri informacijah in navodilih, ki nam jih podajajo, lahko jasno vidimo določene vzgibe v ozadju, potem nas pa postane strah, da so še dodatni.
Kako je tale virus prišel ven in zakaj…vse je možno, od tega da je nastal v naravi, preko tega da je pač en tam Homer Simpson po pomoti odnesu iz laboratorija, do tega, da jto plan svetovnih velesil ali celo veseoljčkov… izvedeli pa ne bomo nikoli. Koliko ljudi primakne svoj lonček k situaciji in s kakšnimi vse nameni, tudi ne moremno vedet, lahko le bolj ali manj drastično ugibamo.
Ampak mogoče, vsaj za trenutek, velja kdaj tudi pomisliti na najenostavnejšo razlago (in najenostavnejše razlage so baje najverjetnejše), to je, da bi radi dosegli zadostno stopnnjo precepljenosti, zadostno stopnjo prekuženosti in dovolj nizko stopnjo potreb po hospitalizaciji, vse z namenom, da bo tega enkrat konec in se lahko začne normalno gospodarstvo. Ker denarja za tako furat v nedogled, pač ni.
Marko, tole je bil moj odgovor tebi. Ampak citiranje mi očitno ne gre danes 😉
Morda izgleda tako, a nekaj nas je, ki vsaj probamo videti širše. Anonimni smo in nič hudega, če nas drugače misleči pošiljajo k psihiatru. Če en napiše kaj, kar ni čisto v dometu večine, se bo opogumil drugi, tretji… Počasi bomo ugotovili, da nas ni tako malo, ki smo sprejemljivi tudi za drugačno resničnost.
to je res neverjetno, 14.07.2021 ob 08:12
Ampak jaz sem res naravnost šokirana! Zadnje leto doživljam šok za šokom, ne morem verjet!
Nikoli prej v življenju si nisem mislila, da dejansko obstaja toliko premaknjenih ljudi, ki so menda celo opravilno sposobni, bivajo, se vsakodnevno sprehajajo med nami, navzven normalno funkcionirajo, v resnici pa jih muči preganjavica s teorijami zarote. Verjetno tudi ponoči komunicirajo z nezemljani, hodijo na njihove vesoljske ladje na kavice…..
Neverjetni ste, res. In zadnje leto lezete od vsepovsod.
Jaz samo pogledam, koliko ljudi še vedno podpira SDS, pa še nekratere druge stranke….. pa mi je vse jasno.
Marko ugasni internet, TV, odjavi se on časopisa pa pojdi malo na sprehod v naravo. To resno svetujem, brez zajebancije.
-misst-, 14.07.2021 ob 09:11
wd40951, 14.07.2021 ob 08:55
Marko_925, 14.07.2021 ob 07:32
Razlaga, ki sem jo slišal od ene slovenke, ki raziskuje zadeve okrog corona “epidemije”. Zelo smiselna in razumljiva za vse, tudi tiste, ki še vedno verjamete, da ni načrtno ustvarjena.
Določene korporacije so si želele prilastiti človeški DNK (ljudi) oziroma jo patentirati kot svojo najdbo, da bi postala njihova lastnina, ampak jih je vrhovno sodišče v Ameriki zavrnilo, češ, da je človeško DNK ustvarila narava (bog) in si tega ni mogoče lastiti. Gre za brezvezne pravniške fore, ki pa imajo lahko za nas ljudi katastrofalne posledice. In kaj so korporacije naredile, naredile so dnk cepivo ali pa zdravilo (rečte kakor želite), ki spremeni osnovni dnk in tak spremenjen DNK potem lahko patentirajo, saj je korporacija sedaj po novem kreator te spremenjene DNK. Sprevrženo! Torej tvoj dnk (v kolikor se cepiš) bo postal last korporacij. In ni 2x za rečt, da niso, da bi to lažje izvedli, naredili tudi umetnega virusa (o tem se mnogokje že govori oziroma se ve, ampak seveda se info ne širi, saj so mainstream mediji, last teh korporacij. In seveda za uresničenje tega pošiljajo vladam lepe denarce, te pa potem po svoje udejanjajo pogoje, ki jih morajo izpolniti (recimo 70% precepljenost). Temu se reče naložba za prihodnost. Verjamem, da že imajo plane, kako naprej, da si jim bo vložek povrnil. Ponekod že uveljavljajo tretji odmerek, verjamem pa da imajo še druge načrte z vami.
Tudi npr. Monsanto, ki goji zelenjavo s spremenjenim dnk, množično toži male kmete, ker češ, da kmetje brez dovoljenja gojijo njihovo dnk koruzo, katerih semena seveda odnese veter na kmetovo polje, ki tega sploh ne želi v prvi vrsti. Zdaj pa razumi to perverzijo, če jo zmoreš. To ni več smešno ljudje! Ne mislite, da se gre za vaše zdravje. Gre se za njihov pohlep in željo po obvladovanju vsega, tudi vaših teles.
Mal ga svira tale teta. Če ti bodo spremenili DNK boš z vsako novo celico mutiral v… nekaj. To se pa dokaj hitro opazi. V enem dnevu se zamenja.. koliko.. recimo 1 %…
Mogoče bomo pa vsi večno mladi in lepi :)) Ne vem zakaj nekateri v vsem samo slabo vidijo? 😉
ma mora bit kaj drugega.. nisem ne cepljena ne nič od tega korona vuduja, pa prekleto mi folk daje preveč let manj, da mi ne verjamejo, da sem v resnici stara po sodobnih normtivih.. faaak ej je včasih to težko ?
dobro jutro, 14.07.2021 ob 11:37
ni vau, 14.07.2021 ob 11:12
oh vau, 14.07.2021 ob 10:37
Torej, si cepljen in potem se tvoj dnk samodejno teleportira prek vsebine, vbrizgane v tvojo roko, v nek bizaren laboratorij?
Vsebina “cepiva” deluje na DNK, ki se spremeni po želji proizvajacev v oddajnik in sprejemnik EM valov, da postaneš vodljiv na daljavo. Gre za kontrolo misli in dejanj, ki bi po željah lastnikov spremenjene DNK reagirala na ukaze iz centra.
Svojo DNK pa damo prostovoljno v vse svetovne laboratorije s tem, ko si dovolimo vzeti vzorec s PCR testom. Točno ta test je namenjen odkrivanju DNK materiala, saj se uporablja v kriminalistiki in sodni medicini, nikakor pa ne v diagnostične namene!
?
?
?
Psihotronična kontrola uma je na tapeti kar od začetka prejšnjega stoletja, torej nič novega. Celo na javni televiziji je bilo pred petimi leti: Na rubu znanosti – psihotronička kontrola uma, z zgodovinskim pregledom in možnostih za naprej.
Forum je zaprt za komentiranje.