Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem prodali avto……nočna mora

prodali avto……nočna mora

upam da sem se prav obrnila na ta forum, če ne mi svetujte kam

prodali smo avto, naredili prepis in zdej kupec teži da na avtu ni ene številke šasije (da ena je ta prava, druge pa ni) in da ga zarad tega ne more registrirat. Dejte mi razložit kje so te številke, kolk jih more bit in kaj preverjajo na tehničnem?
trdi da je avto ukraden, da goljufamo…..kr neki, men nč jasno

sicer pravijo da nam ne more nč, sam me vseen zanima, da mu povem
aja avto je renault megane 99

upam da mi bo kdo znal svetovat!

hvala

Lej, pri kupoprodajni pogodbi gre v osnovi za princip videno-kupljeno. Kaj zdej serje če se je sam zajebal…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

sam fora je v tem da dela probleme tam, kjer jih sploh ni.

no zdej se pa ne oglaša na telefon in lahko pozabim na kopijo njegove police in na vrnjen denar iz zavarovalnice. Pa sej je veljalo samo še en mesec. al lahko kej nardim?

Kopija police ima vezo z bonifikacijo, ne z povračilom ostanka zavarovanja. Ne znam ti svetovat kaj naredit. Probaj ga dobit na tel. in mu razloži na čem temelji kupoprodajna pogodba-videno, kupljeno.

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Če je ukradeno ti nič ne pomaga videno-kupljeno

Če je ukradeno ti nič ne pomaga videno-kupljeno[/quote]

ja hudiča, če ni ukraden!!!!!

men je na zavarovalnici rekla, da rabim svojo staro polico in kupoprodajno pogodbo…pa lahko prenesem bonus.

Ni druge kot da ga s spremstvom osebno obiščeš

Če je ukradeno ti nič ne pomaga videno-kupljeno[/quote]

ja hudiča, če ni ukraden!!!!!

men je na zavarovalnici rekla, da rabim svojo staro polico in kupoprodajno pogodbo…pa lahko prenesem bonus.[/quote]

Ni res. Rabiš kopijo police na novo registriranega bivšega avta ali da ga odjaviš. Pod tema pogojema lahko uveljavljaš bonus.

Meni tole smrdi…Lohk da vas nateguje, da bo imel za en mesec zastonj registracijo.In če povzroči nesrečo, bo šlo z vaše zavarovalne police.

pa je to možno….glede na pogodbo je on novi lastnik in mi imamo oroginalno polico

evo klicala sem na vse konce….

avto je novi lastnik zavaroval, ampak pač ne pošlje police. Lahko grem na občino, kjer dobim potrdilo da je avto zavarovan na novega lastnika in s tem grem na zavarovalnico, da mi vrnejo denar…to je to….

Še noben avto nisem prodal, da bi pustil zavarovanje na prodanem avtu. Nikoli mi ni bilo jasno zakaj bi naj to sploh kdo naredil? Za svoje dobro sigurno ne. Najbrž potrebuješ to zavarovanje za svoj “novi” avto. Tisti, ki kupuje pa ga itak mora zavarovati.

sej nismo pustil zavarovanja, on si je moral na novo zavarovat in tud svojo polico imamo, on ima po tem 15 dni časa da avto zavaruje, drugače grejo tablice nazaj

a je kaksen didzomidzo ki ga je peljal cez mejo, pa ima trenutno2-3 dniugawsnjen tulifon,
brez panike se bo ze uredilo

Jaz sem imel podobne probleme s cigani, smo se dobili, takoj so pristali na postavljeno ceno in skeširali iz žepa tistih 500E (v svitku je imel dnarja pomojem vsaj 20kE če ne več) in ker je bilo pozno odpeljali avto brez prepisa-NAPAKA! Potem se je začela veselica, ko bi mogli priti drugi dan na prepis jih ni bilo, prav tako tretji, četrti, peti in ugasnili so telefon.situacija je bila, da so se dejansko vozili z mojim avtom na moje papirje čeprav so mi ga že plačali. Sem klical, jih prosil jim grozil, po SMS-su pošiljal -NIČ. Ker je bilo do registracije še dva meseca sem pač upal da ne bodo povzročili nesreče. Potem sem na ta avto počasi pozabil in kmalu me kličejo iz policije da stoji moj (Še) egistriran avto zapuščen že kak mesec in če ga ne odpeljem ga bodo na moje stroške odpeljali na odpad na razrez?! WTF?! Odšel sem po avto in ga odpeljal, ciganov nikoli več videl, prometna v predalu.
Nauk: S cigani nikoli več nobenega opravka čeprav se kdaj splača 🙂

New Report

Close