prodali avto……nočna mora
upam da sem se prav obrnila na ta forum, če ne mi svetujte kam
prodali smo avto, naredili prepis in zdej kupec teži da na avtu ni ene številke šasije (da ena je ta prava, druge pa ni) in da ga zarad tega ne more registrirat. Dejte mi razložit kje so te številke, kolk jih more bit in kaj preverjajo na tehničnem?
trdi da je avto ukraden, da goljufamo…..kr neki, men nč jasno
sicer pravijo da nam ne more nč, sam me vseen zanima, da mu povem
aja avto je renault megane 99
upam da mi bo kdo znal svetovat!
hvala
Kopija police ima vezo z bonifikacijo, ne z povračilom ostanka zavarovanja. Ne znam ti svetovat kaj naredit. Probaj ga dobit na tel. in mu razloži na čem temelji kupoprodajna pogodba-videno, kupljeno.
Če je ukradeno ti nič ne pomaga videno-kupljeno[/quote]
ja hudiča, če ni ukraden!!!!!
men je na zavarovalnici rekla, da rabim svojo staro polico in kupoprodajno pogodbo…pa lahko prenesem bonus.[/quote]
Ni res. Rabiš kopijo police na novo registriranega bivšega avta ali da ga odjaviš. Pod tema pogojema lahko uveljavljaš bonus.
Jaz sem imel podobne probleme s cigani, smo se dobili, takoj so pristali na postavljeno ceno in skeširali iz žepa tistih 500E (v svitku je imel dnarja pomojem vsaj 20kE če ne več) in ker je bilo pozno odpeljali avto brez prepisa-NAPAKA! Potem se je začela veselica, ko bi mogli priti drugi dan na prepis jih ni bilo, prav tako tretji, četrti, peti in ugasnili so telefon.situacija je bila, da so se dejansko vozili z mojim avtom na moje papirje čeprav so mi ga že plačali. Sem klical, jih prosil jim grozil, po SMS-su pošiljal -NIČ. Ker je bilo do registracije še dva meseca sem pač upal da ne bodo povzročili nesreče. Potem sem na ta avto počasi pozabil in kmalu me kličejo iz policije da stoji moj (Še) egistriran avto zapuščen že kak mesec in če ga ne odpeljem ga bodo na moje stroške odpeljali na odpad na razrez?! WTF?! Odšel sem po avto in ga odpeljal, ciganov nikoli več videl, prometna v predalu.
Nauk: S cigani nikoli več nobenega opravka čeprav se kdaj splača 🙂