Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem prodajanje ,cenitev avta pri preprodajalcu?

prodajanje ,cenitev avta pri preprodajalcu?

zanima me kako gre to… a moras kaaj placat za cenitev preprodajalca al sam vprasas kok bi dobu zanj? kok je ta cenitev kj konkretna al se ful zbija cena itd.. pa kaksne so vase izkusnje itd..

cenitev dela nekdo s papirji pri zavarovalnici.

aha.. pol ga tm ocens pa ga odpeles h preprodajalcu?

Če ceniš pri avto hiši greš tja in vprašaš, koliko ti ponudijo za avto. Seveda pričakujejo interes za nakup novega. Meni so cenili zelo različno, od 4.800-5.900.

aja? to je pa velka razlika… se prav v enepar avtohiš pol pa najbolj ugodno zbrat… ce ne bo slo cez avto.net 🙂 hehhe ce koga zanima… http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4445907&show=1

Našega cliota je preprodajalec ocenil na 900 evrov, prodali smo ga pa po netu za 1500. In to v 24 urah. Mogoče prej pogledaš malo oglase na netu, koliko zahtevajo drugi?

ja saj sem… no 600€ je velik tko d bom fajn premislu..

preprodajalec ti bo povedal le ceno po kateri bi odkupil tvoj avto, za koliko bi ga prodal naprej ne boš izvedel dokler ga mu ne prodaš.

Ne delaj tega, to so navadni nateguni, raje ga prodaj sama….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

New Report

Close