Prodajalke so hinavke, poslovodkinje prasice
Mi reče danes pvjka ki je imela en teden bolniške en teden dopusta “Trgovina je živ organizem”,)ko sem danes sporočila svojo bolniško.
Ne me jebat! Živ organizem so torej mrtve cote, mrtva menjalnina, mrtva gotovina, izmišljen virtualni digitalni placilni sistem… Vsi so živi samo jaz sem očitno mrtev organizem vsi ostali so živ organizem vključno s cotami iz švic trgovin v Pakistanu Indiji Bangladešu.
Jaz torej ne smem zboleti saj sem očitno mrtev (v bistvu res na pol mrtev predmet izkoriščanja) vse ostalo živi in brsti vključno s poskočnimi obešalniki.
Kaj je s pvjkami da se tako izživljajo nad zaposlenimi? Ko pridem nazaj dobi umazan močo za tla v svojo smrdljivo gofljo in mojo odpoved.
Prasice!!!! Pa je to stalna stvar, vse pvjke so prasice, čisto vse. Če ne bi bile, ne bi zlezle nad drugo prodajno osebje ki jih po božje časti ker je od tega odvisno kok se najebe pri delu v trgovini.
Kurbe zahojene.
Ja je, 23.09.2025 ob 13:04
Prav ti je povedala. Trgovina je živ organizem. To sem se navadila po dolgib letih dela v trgovini. Lahko ti zamenja urnik iz danes na jutri, lahko ti danes pove, da greš jutri v drugo poslovalnico itd. Za 930 €.
Moraš se prilagodit ali pa it.
Jaz z zelo zelo visoko izobrazbo delam za eno tako ščene, ja še za manj ko navedena cifra tako da vsem trgovcem sporočam in izkoriščevalce, Jebite si mater.
Ja, ja, kar hvali se, za kok6te v rit jebe ena usrana cotarska nizkocenovna firmica, za drobiž te jebemo 6 dni na teden, vse sobote vključene pa “živ organizem” z menjavo urnika iz dneva v dan.
V živo te jebemo, kobila je za vsak faf dobila dvakratnik tvoje plače, pičko je prodajala za 20x nik tvoje slabotne plačice, pol ure fuka da je šejku jajca pomolzla na hitro al pa enmu gradbincu v Monaku ali na jahti, rit je pa prodajala za 2xnik pizde.
V usta so ji scal za 20k eur na en pisss srali za 35k.
In ti še VEDNO SAMA SEBI PRAVIŠ PRODAJALKA?
TI SI ZMEDENO BUTASTO MAZOHISTIČNO ŠČENE.
KOBILA IN VREČKA ZNATA DOBRO PRODAJAT NE PA TI MIZERNICA.
UKZ JI DAJE PA FOR FREE ZA LASTEN UŽITEK KER JE NIMFO.
Prodajalke, 24 dni garanja in požiranja pvjkinega dreka za 930 eur neto, bravo res ????
A ni bolje in bolj profitabilno lizat usrani šupak od PVja za vsaj 30 jurjev mesečno?
Glupa mentalna sirota…. In mazohistka povrhu ???????
Forum je zaprt za komentiranje.