Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prodaja stanovanje Spektra na Celovški v LJ

prodaja stanovanje Spektra na Celovški v LJ

Gledat je treba kvadraturo, bivalno površino, teraso, garažni prostor…včasih napišejo 100 kvadratov, v resnici je pa le 50 bivalne površine.

Spektra je ena najbolj ogabnih zgradb, kar sem jih kadarkoli videla in sramota za Ljubljano. Žal pa še zdaleč ni edini arhitekturni fail v zadnjih letih.

Ufff, da je Spektra komu vsec, svaka vam čast. Meni je to najbolj odurni blok od novogradnje. Izpade ceneno, pri nič odmika od ceste, zraste taka ogromna stolnica.  Dosti lepši so tisti blokci ki mene spominjajo na Maincraft, pri Aleji. Mislim da so jih Slovaki gradili. Lepši, okusnejšim, prijetni. In ko napišemo kaj čez Spektro,  smo pa zavistni. Pa kaj je z vami ljudje.

Podpiše., tudi jaz sem fasciniral nad Slivaskimi projektom Kvartet. Sem že zgoraj opisal kako imajo urejen park, lepa igrala , zelenje. Estetski četrvorčki.

O neokusni Spektri pa raje ne bi. Sem že preveč. Sploh to da morajo stanovalci nato živeti, kot na razstavi ali izložbah.  Dvomim, da so vsi taksni excibionisti in jim paše da jih gledamo iz stanovanj in cest.

Invenstitor, ki ga vsi poznamo pod imenom “bananaman” in pobudnik gradnje je očitno imel težavo z egom, ko je ta lego cirkus postavil.

Ojla, jaz enako gledam na to stran, če obiščem taščo.

Bogi so, da so (vaš izraz) na razstavi vsem na očeh. Precej nerodna situacija, ko jih vidiš pol gole mašjrati po flatih.

Zelo nenavadno, ker niso dodali nekaj zascite, ce ze ni zifov do četrt višine okenskih vrat.

Za tak znesek takole chip izpade zaseva, kot en boljsi hostel.

Nisem še naletela na koga, ki bi jih estetsko ali drugace pohvalil razen dveh, ki pa nista ravno estetsko naravnana.

Midva z mozem sva kupila v bližini in lahko samo pohvalim to odločitev. Imamo mir, zasebnost in park.  Naš atrij je tudi zelo lep.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close