Prodaja se lepa parcela
Pozdravljeni!
Parcela se nahaja na Plešivici,1148m2,ima urejen dovoz(služnost)asfalt skoraj do parcele
je v celoti sončna,ravna,pravokotne oblike,priključki ob parceli,nahaja se v mirnem a urejenem okolju,parcela nudi odprt pogled na Brezovico in LJ.in LJ.grad,obdana z naravo do LJ.Rudnik
15km,do LJ.-Vič 10km.V kolikor imate še vprašanja z veseljem odgovorim.
041-749-279 LP
p.s.vpisano v ZK tudi pot
prodajalec/ka ima očitno velik interes z prodajo parcele. Glede na to, da mi kupujemo parcelo že pribl. 6 mesecev se mi včasih res ne ljubi klicariti za vsak oglas posebej in spraševati za podrobnosti, ki jih npr potencialni kupci sprašujejo že v višjih objavah.
Tako bi npr. v tej temi prodajalec odgovoril na vprašanja kandidatov in bi si lahko že v naprej prebrali vse o parcele brez slabe voljo o raznih provociranjih, čeprav sem jaz resen kupec (ne govorim konkretno o tej parceli) bi prodajalci z malo bolj podrobnimi opisi parcel, slikami, velikokrat pa tudi po telefonu o svoji parceli uporabijo preveč superlativov ( in je potem razočaranje še večje, ker se jih polovica izkaže za neresnične)
še vedno
Pozdravljeni!Ja imam velik interes,da jo prodam in mislim da sem kar veliko napisala,tako da
tisti ki jo ima namen kupiti bo gotovo želev videti nepremičnino sem mnenja da je vredna
tega denarja,saj vidim,da ima Brezovica mnogo višje cene pa je do Brezovice le nekaj
kilometrov,nimi noben problem opisat parcelo,to ni LJ. ampak je na vasi poseljeno z 15 hišami,
tukaj pri nas je redko megla ,zato lahko mirno trdim da je tu sveži zrak,tako dragi PHHH
malo si poglej sploh kje je Plešivica(nad Notranjimi Goricami)halo pa LP
Forum je zaprt za komentiranje.