Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Prodaja se lepa parcela

Prodaja se lepa parcela

Brezovica pri LJ.-okolica se prodaja zelo lepa parcela,sončna ,ravna v celoti
do LJ.14KM namenjena za gradnjo hiše vpisana v ZK.prosta bremen.
Telefon:041-749-279,vredna ogleda,kajti ponuja čudovit razgled na Ljubljano in Lj.grad.

Ker ravno iščemo na tem koncu me zanima kje natančno je ta parcela, ter velikost in cena

Pozdravljeni!
Parcela se nahaja na Plešivici,1148m2,ima urejen dovoz(služnost)asfalt skoraj do parcele
je v celoti sončna,ravna,pravokotne oblike,priključki ob parceli,nahaja se v mirnem a urejenem okolju,parcela nudi odprt pogled na Brezovico in LJ.in LJ.grad,obdana z naravo do LJ.Rudnik
15km,do LJ.-Vič 10km.V kolikor imate še vprašanja z veseljem odgovorim.
041-749-279 LP

p.s.vpisano v ZK tudi pot

Parcela bi me zanimala za okoli 43.500 €ur.

Še vedno me zanima cena parcele, ter če imate mogoče št. parcele ( zelo mi je pomembna oblika parcele – širina in dolžina)

Parcela ima št:2929/2,K.O.Brezovica
Parcelo imam nanen prodati v celoti!
LP

tudi mene bi zanimala parcela po tej ceni.
Kolikor sem videl iz slike parcele je to precej ozka parcela. Ali parcela dopušča postavitev hiše dimenzij 10×12 metrov (takšno si namreč želim) in ali teren dopušča podkletitev hiše.

lp
aleš

Povišujem ponudbo za 1% na 43.930 €ur.

Lepo, da si našel svoj ventil.

Tebi pa še precej manjka.

Mene pa zanima ali ste ponudniki za nakup te parcele že naredili ogled v živo ali dajete ponudbe kar tako. Prodajalka namreč ni pripela nobenih slik iz katerih bi bilo razvidno kakšna je parcela.

Konkretne ponudbe daje samo eden. Na podlagi česa, pa lahko ugotoviš iz starejših tem.

to so same provokacije, folk nima kej delat v tehle zimskih dneh in pol piše take neumnosti.recimo da jaz ponudim pa 70.000€, čeprav se mi sanja ne o čem govorimo, tako kot vam ne.

V kolikor obstaja resen kupec me bo zagotovo poklicav in dobi prav vse odgovore,mislim pa
če ne vidiš parcele tud ni treba provocirat za resnega kupca je cena 160EUR za m2.

Kar obdrži jo za to ceno v tej usrani onesnaženi Ljubljani…

Na podlagi parc št in KO?

prodajalec/ka ima očitno velik interes z prodajo parcele. Glede na to, da mi kupujemo parcelo že pribl. 6 mesecev se mi včasih res ne ljubi klicariti za vsak oglas posebej in spraševati za podrobnosti, ki jih npr potencialni kupci sprašujejo že v višjih objavah.

Tako bi npr. v tej temi prodajalec odgovoril na vprašanja kandidatov in bi si lahko že v naprej prebrali vse o parcele brez slabe voljo o raznih provociranjih, čeprav sem jaz resen kupec (ne govorim konkretno o tej parceli) bi prodajalci z malo bolj podrobnimi opisi parcel, slikami, velikokrat pa tudi po telefonu o svoji parceli uporabijo preveč superlativov ( in je potem razočaranje še večje, ker se jih polovica izkaže za neresnične)

še vedno

Pozdravljeni!Ja imam velik interes,da jo prodam in mislim da sem kar veliko napisala,tako da
tisti ki jo ima namen kupiti bo gotovo želev videti nepremičnino sem mnenja da je vredna
tega denarja,saj vidim,da ima Brezovica mnogo višje cene pa je do Brezovice le nekaj
kilometrov,nimi noben problem opisat parcelo,to ni LJ. ampak je na vasi poseljeno z 15 hišami,
tukaj pri nas je redko megla ,zato lahko mirno trdim da je tu sveži zrak,tako dragi PHHH
malo si poglej sploh kje je Plešivica(nad Notranjimi Goricami)halo pa LP

No še nekaj bi dodala,zdaj imate priložnost videti po nižinah ko je vse poplavljeno,hvala
bogu mi tega problema nimamo nad.višina je 390m eni vedo eni pa ne da se v nižinah
uporabljajo piloti kar pa zelo podraži gradnjo,če se motim pa povejte drugi.
LP-Marija

Najbolj so mi smešni taki, ki nimajo za burek imajo pa čas za provocirat :)))

Kaj hočmo tko je se pa mal nasmejemo takim pa je a ne sej zdej malo kdo razmišlja o tem
kako bo kam naložil denar zdej je silvestrovo pa se stem malo kdo ukvarja

Najbolj so smešni tistki, ki morajo v vsako temo kaj napisati, pa čeprav brez vsake veze.

Najbolj so smešni tistki, ki morajo v vsako temo kaj napisati, pa čeprav brez vsake veze.[/quote]

Zgleda si se našel med njimi :))))

Pa še prav bister nisi…

Pa še prav bister nisi…[/quote]

sprijazni se že enkrat, da nimaš za burek imaš pa čas za provocirat :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close