Prodaja nepremičnine na italijanskem trgu
Ma kako nisi našla? Takih oglasnikov je khmm ne morem praveg izraza napisat:)))
vendo compro immobile napiši v googla in boš dobila malo morje teh strani
Sicer pa če se še malo vmešam:) Če prodajaš stanovanje kje ob meji ne pričakuj preveč. Čez mejo so namreč stanovanja trenutno cenejša in jih je toliko, da ne veš kje bi začel.
Zanimive so hiške, ki pa seveda morajo biti ali primerne za počitnice ali pa toliko poceni, da se jim splača pol v službo vozit.
Če prodajaš kaj drugega se pa opravičujem:)))
Sicer pa povej kaj več…kateri del Italije te zanima oz. kje v slo prodajaš (obala, goriško…) pa ti lahko pomagam malo strani poiskat. Če želiš seveda 🙂
Saj sem našla tudi jaz polno strani, ampak nobene primerne. Na večini ne moreš prodajati nepremičnine v Sloveniji. Ko moraš izbrati regijo, so samo italijanske. Na eni sem izpolnjevala kar en cajt obrazec, zato da so mi na koncu povedali, da bodo oglas poslali nepremičninskim agencijam. Jaz bi pa rada prodajala preko spleta. Na eni mi pri e-mailu ni prijela afna, tudi skopirati se ni dalo e-mail naslova iz Worda, brez e-maila pa me ne pusti naprej,….itd. itd. Tako da, če res veš za kakšno stran, ki deluje tako preprosto, kot recimo naša Bolha ali Nepremičnine.net, ti bom zelo hvaležna.
Forum je zaprt za komentiranje.