Prodaja knjig
Realno, 08.09.2025 ob 10:25
Je sploh možno v današnjem času še prodati knjige? Skozi leta se je pri meni nabralo knjig, sedaj pa ne vem kaj z njimi, na fb sem dal oglas ampak nihče ne vzame niti za evro na kos
Jaz jih vcasih kupim na bolhi.
Je pa odvisno, kaksne knjige prodajas.
Prodajajo se otroške knjige, novejši romani (moderne in zgodovinske romance, kriminalke, fantazija), kakšne specializirane knjige o prehrani, vzgoji… pa seveda knjige, ki so trenutno moderne (npr. Gringo Loco, Belo se pere na 90), in kakšna knjiga, ki jo otroci potrebujejo v šoli.
Vse ostalo, kar ni dokaj novo, se pa zelo težko proda.
Če nisi knjižni molj oz. nimaš domače knjižnice, jih daj v knjigobežnice, pa jih bodo ljudje pobrali. Zastonj, seveda.
Ali nimaš zanimivih vsebin knjig, ali pa si na hitro kupček poslikal.
Vsi ki kupujejo, želijo videti naslovnico. Če jih želiš prodati, jih zloži po tematiki in po cca 10 kom na sliko objaviš v fb skupinah za prodajo rabljenih knjig.
Ali fb market ali bolha.
Koliko so tvoji kupci visoki nikogar ne zanima. Zanima jih naslovnica knjig. Pa napišeš za vsaj 5 kom, da ne prodajaš knjigo po knjigo.
Ne boš ravno obogatel, sem pa prepričana da jih 50kom, če so zanimive, lahko prodaš. Ostalo neses v knjižnico, da jih ljudje vzamejo.
Fb skupine. Kar nekaj jih je.
Rabljene knjige, knjige iz druge roke, prodaja knjig.
Nam nič ne pomeni, ko napišeš npr. romane
Vsi kupujemo z očmi in vsi želijo videti platnice.
Kot sem ti že napisala, objavi slike platnic, lahko po žanru po cca 10 platnic na enkrat, da ne slikaš vsako knjigo posebej.
Te slike lahko objaviš tudi na bolhi, da imaš dva kanala za prodajo. Euro na euro, nekaj bo morda za kakšno novo knjigo
Anonimno 8553, 08.09.2025 ob 17:05
Fb skupine. Kar nekaj jih je.
Rabljene knjige, knjige iz druge roke, prodaja knjig.
Nam nič ne pomeni, ko napišeš npr. romane
Vsi kupujemo z očmi in vsi želijo videti platnice.
Kot sem ti že napisala, objavi slike platnic, lahko po žanru po cca 10 platnic na enkrat, da ne slikaš vsako knjigo posebej.
Te slike lahko objaviš tudi na bolhi, da imaš dva kanala za prodajo. Euro na euro, nekaj bo morda za kakšno novo knjigo
Bom objavil v fb skupinah. Se je nabral zajeten kup knjig in ja, kakšen evro, pa lahko kupim nekaj, kar še nisem prebral 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.